Reclama Ta

>RECLAMA TA AICI< CONTACT:totalinspiresrl@yahoo.com

duminică, 20 martie 2011

Cu sotia,nasa si nepoata

Fantezie trimisa de:faraoncy

____________________

Sa va zic ce-am patit asta vara. Vin impreuna cu sotia acasa, in tara, noi suntem plecati cu munca in alt colt de lume. DUpa cateva zile de hoinarit prin Bucuresti dupa fel de fel de chitibusuri plecam la mare impreuna cu nasa 35 ani, noi avem 25, (nasu e un om mai linistit si nu prea mai adora asa mult deplasarile pt distractie, el avand 50 ani asa ca ramane acasa). In drum spre mare nasa isi aduce aminte de o nepoata dea ei care ii era foarte draga si ma roaga sa fac un mic ocol sa o luam si pe ea ca nu are cu cine sa se duca si ca ea si asa e singura. Propunerea aceasta nu ma deranjeaza in fel si chip cu cati mai multi cu atat mai distractiv. Intr-un tarziu ajungem o luam si pe nepoata o domnisoara la 19 ani superba inalta cam 170-175 sani destul de apetisanti mai ca mi sa aprins calcaile dupa ea, dar na om insurat cu nevasta langa el nu prea puteam schita nimic si nu neaparat din pricina sotiei deoarece mai vorbisem despre fantezii si stia ca imi doresc sa fac un sex cu doua femei iar ea era deacord oarecum dar nu gasisem pe nimeni pana acum. Ajungem intr-un final la destinatie (Costinesti) inchiriem un apartament intr-o vila draguta aproape de mare cu o priveliste de iti imbata prin frumusetea peisajului ce iti plesneste privirea ori de cate ori iesi pe minuscula terasa. Dupa ce despachetam repede, cateva lucruri, ne grabim sa ajungem pe nisipul incins de soare, de parca nu am mai fi vazut marea de cand am respirat pt prima oara aerul vietii. Intindem paturile si ne lasam batuti de razele soarelui. La un moment dat nasa
- mai finule dar ma lasi asa pe uscat nu imi aduci si mie o bere ( Nasa le cam avea cu berea chiar mai bine decat mine )
- imediat vin nasa, dar se poate, m-am lasat dus de parfumul imbietor al marii si am uitat de bere acuma vin, zic eu plecand intr-o suflare.
Am ramas pe plaja impreuna cu nasa si am devorat cateva beri, sotia impreuna cu nepoata nasei erau demult in apa balacindu-se de zori. Subtil trag cu coada ochiului la o caprioara ce facea toples la cativa metri de mine, la care Nasa,
- Ce faci mai finutule te uiti la alte femei? Eu oarecum rusinat si un pic balbait.
- A,aaaaa nuuuu
- Stai linistit, ca stiu cum sunteti voi barbatii pe toate le-ati baga in patul vostru. Ia zi, ca tot te vad asa salivand la sani altor femei tu de ce nu o lasi pe nevastata sa faca toples?
- Eu nu o las? Sa faca ce vrea, ce nu a mai facut pana acum? Probabil ii este rusine de tine NAsa.
- Pai de ce sa ii fie, duar suntem femei amandoua. Nici nu inchei bine discutia ca apare si sotia de parca simtia ca se vb despre ea.
- Iubita, zise nasa catre sotia mea, ia zi vrei sa facem toples, ea oarecum rusinata cu o jumatate de gura raspunse afirmativ, nu trece doua secunde ca si vad sutienele aruncate pe patura, aratandu-se la orizont doua perechi de sani rotunzi si foarte fermi. Pe ai sotiei ii cunosteam ca pe ochi din cap dar ai nasei o femeie ce nu avea copii cu un corp si niste onduleuri de te ametea facandute sa te imbeti chiar daca nu bausei nimic.
- hei ai ramas blocat? Ma trezeste sotia din gandurile mele perverse
- aaaaa, nuuuuu ma gandeam si eu la ale mele,
- Da da sigur, ca da si incepusa sa rada toate trei, la care nasa ii zice nepoatei da tu iubita nu vrei sa ni te alaturi noua? Dati si tu sutienul jos ca asa e frumos cand suntem un grup. In doua miscari, ma mai plesneste peste ochi o perechi de bombeuri nu la fel de mari dar bine conturati. Cu gandurile mele perverse ma excitasem la maxim si le propun sa mergem in apa. Eu fac pasul asta ca sa ajung in apa sa nu se vada piciorul ridicat la orizont sa imi mai aud ceva vb. Ajunsi in apa toti patru la propunerea nepoatei incepem sa ne jucam prinsea un prilej de a atinge sani si celorlalte ispite care erau impreuna cu mine la mare. Dupa ceva timp ia sfarsit jocul care pt mine era destul de excitant deoarece puteam sa ating sani celorlalte doua femei chiar si asa in joaca. Timpul a trecut fara se ne dam seama, strangem intr-o suflare si mergem sa mancam la o terasa din apropiere, nu trece mult timp si o aud pe nasa
- Si cum e cand esti cu trei femei? Inghit in sec si ma blochez nestiind ce sa raspund.
- Adica? Nu inteleg (iar imi veneau prin cap fel de fel de lucruri perverse)
- Iti place la mare cu noi?
- Cum sa nu, e foarte frumos pot sa zic ca ma distrez mai mult acum decat cand am fost anul trecut cu gasca. Terminam de mancat si ne intreptam spre camere. Ajunsi acasa, nasa constata ca nu are bere si pleaca impreuna cu nepoata sa faca ceva cumparaturi. Moment prielnic pt mine sa am descarc un pic emotional, nici nu inchide bine usa nasa dupa ea ca eu si sunt calare pe sotie o dezbrac cat ai zice peste ( avea si multe haine pe ea, duar costumul de baie) si trecem intr-un 69 de zile mari, ii lingeam pizda sarata a sotie care imi placea la nebunie, hormonii o luase razna rau de tot, simteam cum gura ei umeda suge pula mea excitata la maxim cu mare pofta, eram amandoi intr-un 69 de vis, intinsi pe patul din camera cu usa larg deschisa, nu ne mai gandeam decat la placerea de monent. Momentul mult asteptat se aproprie sa vina ,numai puteam face nimic pentru a prelungi placerea , aud usa de la intrare deschizandu-se si o vad pe nasa blocata cum se uita la sotia mea ca linge toata sperma, face un pas in spate si ii zice nepoatei,
- ia vezi ca parca a cazut ceva in spate, moment suficent pentru noi de a inchide usa si a evita ca nepoata sa vada placerile carnale.
- a bine cred ca mi sa parut....

Adina si verisorul ei-3 capitole

Fantezie trimisa de:Gemenii

____________________

Adina s-a uitat la ceasul de pe peretele bucatariei, era trecut de 10:30, si verisorul ei Dan inca nu s-a ridicat din pat. Adina devenea foarte ingrijorata din cauza verisorului ei de douazecisidoi de ani, care pur si simplu nu mai avea chef de nimic de cand s-a despartit de logodnica lui in urma cu doua saptamani. Urmau sa se casatoreasca in cateva saptamani, dar din motive stiute numai de ei doi, acest lucru nu s-a mai intamplat. Asa ca, ca o iubitoare verisoara si o buna prietena l-a gazduit pentru cateva saptamani la ea acasa, pentru ca Dan practic a plecat din apartamentul pe care il impartea cu logodnica lui de mai bine de doi ani. Dan dupa despartirea lui, nu mai avea chef de nimic. Aceasta despartire si-a pus accentul foarte tare asupra lui, si se pare ca asta il manca de viu. Nu mai era tipul vesel si de gasca de inainte. Cu siguranta a iubit-o si inca o mai iubeste pe logodnica lui, mai bine zis fosta.
A trecut mai bine de o saptamana decand pur si simplu, dupa ce venea de la servici, se inchidea in camera de oaspeti pe care Adina i-a pus-o la dispozitie, si nu iesea afara decat in dimineata urmatoare, si pleca iarasi la servici. Nu scotea nici o vorba, doar mormaia cand ii punea o intrebare. Adina nu mai putea rezista. Dan, care pana acum mereu era un tip vesel, in aceste doua saptamani s-a transformat intr-un ursuz.
Era sambata dimineata, si era timpul ca Adina sa aiba o serioasa conversatie cu Dan despre ce s-a intamplat. Cand Dan a aparut la usa ei, acu doua saptamani, i-a zis doar ca s-a despartit de logodnica lui, si a rugat-o daca poate sa-l gazduiasca pentru ceva vreme pana cand isi gaseste un alt apartament in care sa locuiasca, nimic altceva, si ea, din cauza programului ei foarte incarcat inca nu a avut ocazia unei discutii serioase cu Dan pe tema asta. Si astazi, cum amandoi aveau liber pe perioada weekend-ului, nu putea sa existe o sansa mai buna.
Adina a batut la usa camerei de oaspeti unde era gazduit Dan, era trecut de 11:00 si el inca nu si-a aratat fata. Cand ea nu a primit nici un raspuns dupa ce a ciocanit la usa, a intrat in camera. Cortinele erau trase si camera era intr-un intuneric total. Adina a traversat camera pana la cortine si le-a deschis sa lase stralucitorul soare sa lumineze camera, apoi s-a intors inspre patul verisorului ei sa il trezeasca, dar s-a oprit muta in intentia ei. Verisorul ei dormea dus pe pat, spatele intors inspre ea, asternuturile patului lui aruncate la marginea patului intr-o gramada si el era total in costumul lui Adam!
Adina s-a intors rusinata din cauza a ceea ce a vazut, dar nu s-a putut abtine sa nu arunce o privire pe furis asupra feselor usor bronzate si musculoase ale verisorului ei. Inima ei a sarit peste o bataie, apoi a inceput sa bata ca nebuna si s-a simtit putin excitata. Nu l-a mai vazut pe verisorul ei nud decand s-a casatorit cu sotul ei, in urma cu cinci ani, imediat dupa ce a terminat liceu. Si trupul sotului ei, chiar daca acesta avea treizecisitrei de ani, nu era nici pe departe asa de bine tonifiat si musculos ca al verisorului ei, mai ales cu stomacul lui mare si spatele lui paros. Adina era curioasa, a simtit ca vrea sa vada mai mult din trupul verisorului ei si a inceput sa se aplece peste trupul lui adormit, incercand sa arunce o privire asupra penisului acestuia, dar dintr-o data Dan a inceput sa se intoarca in somn.
Adina s-a panicat. Si-a intors privirea de la el si repede a adunat niste haine murdare de pe podea. Ea spera ca Dan va crede scuza ei, ea nu putea sa-si imagineze ce va zice verisorul ei daca o prindea spionandu-l in acest fel, dar Dan nu s-a trezit, el doar a mormait ceva in somn si a cazut inapoi in ceea ce parea a fi un somn adanc. Adina a asteptat pentru cateva secunde inainte sa se intoarca roata inspre el iarasi.
Adina a lasat sa-i scape un audibil suspin. Dan era intors pe spate si Adina instantaneu a vazut ca el avea o erectie de dimineata! Preputul era tras inapoi numai sa etaleze un cap de penis bulbos si purpuriu. Adina a inghitit cu greutate, imaginatia ei a inceput sa lucreze de zor cu ganduri perverse. Organul verisorului ei era gigantic. Ei nu-i venea sa creada cat de dotat era verisorul ei, avea cel putin douazecisicinci de cm in lungime si era foarte, foarte gros, aproape cat o cutie de bere. Apoi s-a gandit la penisul mic si subtire al sotului ei si cum niciodata nu a reusit sa o satisfaca sau sa-i indeplineasca toate pornirile si nevoile sexuale. Sunt mai bine de zece ani decand ea si verisorul ei se balaceau in pielea goala in helesteul de langa casa bunicilor unde aveau obiceiul sa isi petreaca vacantele de vara, si cat de dotat a devenit de atunci.
Adina s-a simtit ca si cand ar dori sa ia monstruozitatea verisorului ei si sa-l suga asa cum numai ea stie, sa lase limba ei sa-l tachineze pana cand scapa de incarcatura aceea mare care cu siguranta o avea stocata in bile decand acesta s-a despartit de logodnica lui. Apoi a simtit un val de jena trecand prin ea, acesta e verisorul ei cu care a crescut si pe care il considera mai mult ca pe fratele ei mai mic, o voce interioara a zis. Adina s-a simtit putin dezgustata ca are asemenea ganduri despre propriul ei verisor. S-a decis sa iasa afara din camera, pauzand la usa pentru un moment ca sa arunce o ultima privire asupra trupului bine proportionat si musculos al verisorului ei, si mai ales la acea erectie de prima clasa, dar apoi a inchis usa cu grija in spatele ei, sa nu cumva sa-l trezeasca.
Dan a auzit usa inchizandu-se. Apoi a izbucnit intr-un ras ascuns, somnul fiind la mile distanta, fiind trezit in tot acest timp. Micul lui plan reusind cu succes. Lui Dan I s-a confirmat ceea ce el deja stia, verisoara lui suspina si ofta dupa frumusetea dintre picioarele lui.
Dan s-a decis sa incerce si sa o seduca pe verisoara lui cam dupa o saptamana dupa ce s-a mutat aici. Avea o slabiciune pentru verisoara lui de multi ani, si acum vroia sa vada daca si ea avea o slabiciune in inima ei pentru el. Faptul ca s-a certat cu logodnica lui a fost doar un motiv ca sa poata sa stea aici cu verisoara lui. Si dupa reactia ei la erectia lui totul era pe calea cea buna. El avea de gand sa se desparta de logodnica lui de foarte mult timp. In ultimul timp pofta lui de a face sex nebunesc cu verisoara lui il innebunea. Cu logodnica lui nu se intelegea deloc in ultimul timp, iar despartirea lor era o chestiune de timp, iar nunta, care intradevar era programata de mult timp sa aiba loc in urmatoarele saptamani, era inteles de la sine ca nu va avea loc. Dar totusi, daca planul lui nu functiona, Dan stia ca o poate recucerii pe logodnica lui fara nici o problema numai facand dragoste cu ea o noapte intreaga. Era indeajuns ca acesteia sa-i treaca furia pe el. Si in aceasta sambata, din cate a inteles de la Adina din scurtele conversatii pe care le-au avut decand s-a mutat aici, ca in acest weekend Adina era libera, Alex, sotul Adinei era ingropat pana la gat cu serviciul lui, asa ca acasa erau numai ei doi.
Dan mereu a fost foarte increzator in proprile lui forte si cu o personalitate foarte deschisa, in special cu femeile. Avea un farmec natural caruia putine femei ii puteau rezista. Prietenii lui au recunoscut ca Dan poate sa vrajeasca si pasarile din copaci, si binenteles trupul lui tonifiat si musculos nu ii faceau nici un rau deloc. Nici marimea penisului lui. Dan stia ca e cu mult mai dotat decat orice alt barbat, si asta il facea si mai increzator in sansele lui cu femeile, una din fetele cu care se intalnea inainte sa o cunoasca pe logodnica lui a refuzat sa il lase sa o futa pentru ca acesteia ii era frica ca o va rani cu unealta lui gigantica. Iar despartirea aceasta de logodnica lui era momentul ideal sa incerce sa o cucereasca pe verisoara lui.
Adina cu siguranta era o femeie care arata beton, una care mereu invartea barbatii pe degete, o femeie care pana acum i-a fost una din cele mai bune amice pe care un barbat le poate avea. Avea parul blond si la cei douazecisitrei de ani ai ei, avea un trup pentru care orice fotomodel ar muri de invidie. Adina, la fel ca Dan avea un program incarcat la servici, dar mereu isi gasea cateva ore pe saptamana sa mearga la o sala de sport. Sanii ei parea mari, fermi si rotunzi, ea de obicei nu purta un sutiem si Dan de multe ori a vazut sfarcurile ei mari impingandu-se prin vreun material subtire cand Adina purta vreo imbracaminte de vara, dar lui Dan ii placea cel mai mult fundul ei. Verisoara lui avea obiceiul sa poarte jeansi taiati foarte sus cand era in timpul liber pentru ca ea stia ca are un fund superb. Adina avea ceea ce se numeste un posterior tras la indigo, foarte rotund si plin si deasemenea foarte tonifiat. Si nu de putine ori s-a nimerit ca Dan sa treaca pe la Adina pe acasa pentru o cafea sau vreun sfat asa ca intre doi prieteni foarte vechi si sa o surprinda in vreo imbracaminte mai deocheata. Adina nu se rusina ca Dan o vede in aceasta imbracaminte, mai ales ca ei niciodata nu i-a trecut prin cap sa se gandeasca la Dan in vreun fel sexual, desi cateodata nici ea nu putea sa nu se gandeasca cum ar fi sa petreaca o noapte alaturi de acest mascul feroce cu care, din cauza relatiei de sange dintre ei doi, nu putea sa faca nimic sexual. Erectia lui Dan s-a reintors numai gandindu-se la posteriorul lucios al verisoarei lui. A inceput sa se masturbeze imaginandu-si ca organul lui plonjeaza intre fesele funduletului ei.
“Dane” Era vocea Adinei venind de jos.
“Da, Adina” a raspuns el.
“Daca ai chef sa mananci ceva, acu e momentul.”
Dan, cu un suras viclean, a raspuns “vin imediat.”

Capitolul 2

Dan a pasit in bucatarie. Verisoara lui era aplecata peste ghiuveta spaland niste vase. Purta o pereche de jeansi stramti, taiati foarte sus si un tricou rupt. Ochii lui Dan au sarit pe loc la fesele posteriorului ei cand s-a asezat la masa din bucatarie. Verisoara lui s-a aplecat peste ghiuveta si mai mult. Stramtul material intinzandu-se peste fiecare curba bine proportionata a posteriorului ei.
Dan iara se pomenea cu o noua erectie. “Ce ai de gand sa faci azi?” a intrebat Adina. Ea inca nu l-a vazut pe verisorul ei, temandu-se ca el va putea sa citeasca rusinea care a pus stapanire pe ea decand a vazut unealta lui gigant, ca el va observa ca ea l-a spionat in dimineata asta. Imaginea uneltei gigant a verisorului ei a reaparut in mintea ei. O cana pe care o spala a alunecat din mainile ei, aterizand inapoi in ghiuveta si un plescait mare de apa a acoperit partea din fata a tricoului ei taiat.
“La naiba” a murmurat ea.
Dan a privit-o pe verisoara lui, el stia ce gandea ea in acele momente.
“Esti bine, Adina?” a intrebat-o el inocent.
“Da, sunt bine” Adina a raspuns incercand sa se concentreze asupra spalarii veselei si nu asupra monstrului dintre picioarele verisorului ei.
Dan a terminat micul lui dejun si a dus farfuria la ghiuveta, impingand prohabul lui numai putin intre fesele ferme ale verisoarei lui. Adina a fost luata prin surprindere de actiunea verisorului ei, si a suspinat usor cand a simtit erectia lui vibranda impingandu-se usor intre fesele deabia acoperite ale fundului ei si aplecandu-se putin peste ea sa puna farfuria in ghiuveta.
“Spal eu asta, Adina” Dan a zis in urechea ei. Dan a luat prosopul de vase de la verisoara lui si a inceput sa spele farfuria. Adina era pironita intre verisorul ei si ghiuveta. Ea simtea erectia lui crescand si mai mult si impingandu-se intre fesele ei si mai tare. Pulsul ei a crescut. Ea se intreba daca el stia ce se intampla in mintea si trupul ei? Cu siguranta nu stia. Ea credea ca comportamentul lui Dan era ceva obisnuit, numai ca el asta vroia, sa dea impresia ca totul este ceva obisnuit.
Dan stia foarte bine ce face si a spalat farfuria incet, savurand momentul, un zambet satisfacator intinzandu-se peste chipul lui. S-a uitat in jos sa vada cum pantalonii lui sunt in intregime intinsi, pentru ca erectia lui se impinga in posteriorul stramt al verisoarei lui. Pun pariu ca ea simte totul, s-a gandit el in sinea lui. Dan a terminat de spalat farfuria si a pus-o pe ghiuveta.
“Am terminat, cred ca ma duc in spate si sa fac ceva plaja pentru o vreme.”
Dan s-a intors si a iesit afara pe usa din spate. Adina a stat acolo, simtea o usoara ameteala si pasarica ei era fierbinte si umeda. Inca mai putea sa simta cum monstrul gigantic si fierbinte al verisorului ei s-a presat de posteriorul ei. Ceva o impingea sa mearga sus in camera ei si sa se masturbeze pana cand nu toata aceasta pofta nebuneasca trecea, imaginandu-si ce poate verisorul ei sa faca intre picioarele ei, dar constinta ei i-a zis ca acest lucru ar fi gresit, niciodata nu va avea curajul sa faca acest pas impreuna cu verisorul ei… sau il va face?
Adina avea nevoie de niste aer curat sa-si mai curete aceste ganduri murdare. S-a decis ca un drum pana la supermarchet ar fi raspunsul ideal, sa faca cumparaturile pentru intreaga saptamana ce urma cum avea obiceiul. Adina a deschis usa plianta din spate sa-i spuna verisorului ei ca merge pana la supermarchet. Dan s-a dezbracat de tot ramanad doar in pantalonii scurti in care avea obiceiul sa inoate in piscina si era pe cale sa sara in piscina. Adina a admirat trupul lui iarasi, picioarele si bratele lui musculoase straluceau in lumina soarelui. Adina a simtit pasarica ei devenind si mai fierbinte si fara sa gandeasca a inceput sa-si frece mana dealungul pasaricii ei prin materialul subtire al jeansilor ei taiati, privind cum verisorul ei face un plonjon in piscina, spatele lui intors inspre ea. Dar dintr-o data a auzit usa din fata deschizandu-se.
“Buna, draga mea!”
Era sotul ei, Alex. Adina a iesit afara din ocheada ei pofticioasa si a incetat sa-si mai dezmierde pasarica si a pasit inapoi in bucatarie sa-l intampine pe sotul ei, in timp ce acesta intra pe usa. Alex avea treizecisitrei, cu zece ani mai in varstra ca ea, si in ciuda varstrei lui, avea o burta destul de considerabila. In ultimul timp, Adina a observat ca poate si diferenta de varstra, dar mai mult felul diferit al caracterelor lor, el un tip care dupa servici ii placea sa vina acasa si sa se uite la TV, iar ea, fiind foarte tanara avea chef ca dupa ce venea de la servici sa iasa in oras alaturi de sotul ei si sa sa distreze toata noaptea. Norocul ei era ca de multe ori cand sotul ei nu avea chef de aceste escapade nocturne prin cluburi, mereu il putea suna pe verisorul ei Dan, mereu sa putea alatura lui si logodnicei lui. Si apoi cheful redus in departamentul sex pe care sotul ei in ultimul timp nu mai prea il avea. Adina nici macar nu-si mai putea reaminti ultima data cand a facut sex cu sotul ei. E adevarat ca la inceput, cand ea si Alex erau proaspat casatoriti, o faceau aproape zilnic, dar in ultimul timp, dupa ce s-au asezat intr-o rutina, totul a devenit doar… rutina. Nimic spontan, nimic iesit din comun, doar… rutina.
“Esti bine?” Alex a intrebat-o, sarutand-o pe sotia lui pe obraz. “Pari cam excitata din cauza cuiva” a zis el, o privire de ingrijorare aparand pe chipul lui. Imaginea verisorului ei a fulgerat prin mintea ei.
“Sunt bine, doar ca e vreme cam torida astazi” a raspuns ea.
“Sigur. Ce mai face Dan? Si-a revenit dupa despartirea de logodnica lui?” a intrebat Alex.
“Incepe sa-si revina. E afara la piscina, din cate stiu eu.”
“Pai, cel putin numai sta toata ziua in camera de oaspeti dupa ce vine de la servici” a zis Alex sarcastic. Apoi s-a uitat la ceasul lui. “Shit, am intarziat la o intalnire. Am trecut pe acasa doar sa iau niste acte. Ma intors in jur de patru, bine, draga.”
“Dragul meu, nu vrei sa lasi toate la o parte si sa petreci aceasta minunata zi de vara impreuna cu mine?”
“Draga mea, sti ca pana nu inchei acest contract, nu pot.”
“Stiu, dar totusi, nu poti sa-ti iei macar o sambata liber. Am chef sa merg intr-un club diseara, si apoi am un chef nebun de tine.”
“Draga mea, sti ca nu pot. Azi am o intalnire foarte importanta, la fel si maine. In weekendul asta sunt mai ocupat ca niciodata. Vezi, poate scoti ceva de la Dan. Foloseste acest weekend si incearca sa vorbesti cu el, poate poti sa-l convingi ca mai exista si alte femei in afara de Andreea (logodnica lui). Cu siguranta poti sa-i aranjez vreo intalnire cu una din prietenele tale.”
“Bine, bine” a mormait Adina. Alex a sarutat-o pe obraz iarasi si s-a indreptat inspre biroul lui.
Adina a deschis usa plianta din spate sa-i spuna lui Dan ca si ea pleaca la niste cumparaturi. El tocmai a iesit afara din piscina dupa sesiunea lui de innot. Pantalonii scurti de innot era imbibati cu apa si erau lipiti de trupul lui. Adina clar putea sa vada penisul lui prin materialul subtire. Ea statea in liniste in cadrul usii si privea cum Dan a luat prosopul lui de pe sezlongul de langa piscina si a inceput sa se stearga. Apoi a lasat prosopul sa cada inapoi pe sezlong si si-a dat jos pantalonii. Penisul lui lung atarna intre picioarele lui ca un tub moale.
Adina a inceput sa dezmierde pasarica ei iarasi, presand in labile pasaricii ei cu degetele prin materialul jeansilor. Dan s-a indreptat inspre o sfoara de atarnat haine ude si si-a atarnat pantalonii scurti acolo. Apoi s-a intors roata si a vazut-o pe verisoara lui stand in cadrul usii si uitandu-se la el.
Adina s-a oprit din dezmierdadul pasaricii ei si a lasat mana sa-i cada pe langa corp. Ea si-a luat privirea de la trupul verisorului ei si si-a atintit-o in pamant. A inceput sa se panicheze. Dan cu siguranta a observat cum il priveste, ce putea el sa zica?
Dan a pasit inspre cadrul usii unde Adina statea. Inca mai era in intregime nud. Penisul lui saltand si leganandu-se moale dintr-o parte in alta, frecandu-se de coapesele lui musculoase cam pe la jumatea distantei dintre bifurcatia picioarelor si genunchi. El isi purta prosopul intr-o mana. Adina nu mai stia ce sa faca. Si-a mentinut ochii atintiti de pamant cand Dan s-a aproapiat de ea. Adina a simtit cum fata ei se roseste ca o tomata.
“Adina, ar trebui sa iesi aici afara unde e asa de bine” Dan a zis, infasurand prosopul lui in jurul mijlocului lui. El nu dadea nici o impresie ca a observat-o spionandul.
“Errr, nu chiar acum, Dane. Tocmai vroiam sa merg la supermarcht sa fac aprovizionarea pentru saptamana urmatoare.” Adina inca mai putea sa vada obscena umflatura a penisului lui prin prosop. A simtit cum fata ei arde de un rosu intens acum, inima ei batea nebuneste. “Tu nu vrei ceva?” a intrebat ea incercand sa para calma, si incercand sa evite sa se holbeze la prohabul verisorului ei.
“Adina, poti sa mergi la supermarchet mai tarziu, acum hai mai bine afara sa stai unpic la soare.” Dan a venit chiar langa verisoara lui. Pectoralii lui goi si musculosi stand chiar in fata ei.
“Du-te si pune un bikini pe tine si stai afara cu mine pentru un timp.” Dan si-a trecut bratele lui dealungul bratelor ei nude, trimitand scantei prin tot trupul Adinei. Ea s-a uitat la ceasul ei. Era doar 3:15. Avea timp sa faca plaja pentru vreo ora si apoi sa mearga la cumparaturi.
“Cred ca da, ma duc sa schimb.” Adina a disparut in casa. Dan a zambit iarasi cu surasul lui viclean…
Dan a privit cum verisoara lui a iesit zece minute mai tarziu si s-a indreptat inspre sezlonguri. Purta un bikini alb din doua bucati. Dan imediat a inceput sa aiba o erectie in timp ce o privea prin ochelarii lui de soare. Sanii ei pareau mai mari ca niciodata. Sutienul de bikini alb avea un decolteu larg si sanii ei ieseau foarte obscen afara prin el. Sfarcurile ei mari erau foarte vizibile prin materialul subtire al sutienului. El si-a lasat privirea sa calatoreasca in jos la pasarica ei. Movila ei era clar ca era fara nici un fir de par, iar despicatura ei se vedea destul clar prin materialul subtire al bikinilor ei. Picioarele ei lungi erau usor bronzate si bine tonifiate datorita exercitilor regulate la sala. Adina s-a asezat jos pe un sezlong langa verisorul ei, si s-a intors pe burta. Dan si-a aruncat privirea la posteriorul ei bine conturat. Bikini deabia acopereau fesele ferme ale fundului ei, si arata asa cum Dan si-a imaginat cu o distintiva forma de piersica asupra lor.
“Dane, de cand te-ai mutat aici nu am avut timp de o discutie serioasa. Ce s-a intamplat intre tine si Andreea?” a intrebat Adina, dornica sa afle motivele pentru care Dan s-a despartit de Andreea. Ea statea pe burta si il privea pe Dan.
“Nimic. Doar, amandoi ne-am dat seama ca relatia noastra nu mai merge, si cam asta basta. Scuza-ma, stiu ca esti cea mai buna amica a mea, dar inca nu prea am chef sa vorbesc despre asta. Pe moment doar vreau sa ma bucur de soarele asta” a zis Dan.
Adina intelegandu-l si cunoscandu-l cel mai bine pe verisorul ei, stia ca orice tentativa de a scoate ceva de la Dan era inutila cand spune ca nu are chef de vorbe. Asa ca s-a intins pe burta si a continuat sa se bucure de caldura soarelui. Dupa vreo cinci minute a zis “Woow, dar chiar ca e cald azi” a murmurat Adina. Ea avea ochii inchisi. Soarele cald cazand pe spatele ei.
“Adina, cred ca ai nevoie de putina crema de soare pe spate.”
Inainte ca Adina sa poate zice ceva, Dan intindea lotiunea pe umerii ei miscand degetele lui intr-o miscare circulara, intinzand lotiunea de soare pe pielea ei goala. Atingerea verisorului ei a facut ca Adina sa se tensioneze. Ea s-a prins de marginile sezlongului cand l-a simtit cum isi indrepta masajul in jos pe spatele ei, incet frecand crema peste ea.
“Esti foarte tensionata Adina. Esti bine?” a intrebat Dan inocent. El imi misca mainile pe marginile trupului ei si masa pielea din jurul pieptului ei.
“Cred ca sunt doar obosita. Dupa o zi in care nu mi-a mers nimic la servici si sforaitul lui Alex de azi noapte, nu am putut dormi deloc” Adina a raspuns, nevrand sa dea de gol motivul adevarat din cauza caruia era asa de tensionata.
“Da, si eu l-am putut auzi din camera mea” a raspuns Dan in timp ce se masa in jos pe mijlocul ei. El si-a plasat degetele la baza spinarii ei destul de tare. Soldurile verisoarei lui s-au ridicat usor de pe sezlong, impingand fundul ei rotund inspre el. Dan a zambit cand a vazut asta, si si-a continuat actiunea. El si-a alunecat mana intre coapsele ei zvelte, si a masat movila pasaricii ei prin chilotul ei de bikini.
Adina a simtit cum verisorul ei se misca intre coapsele ei. El si-a presat mana de pasarica ei. Ea s-a simtit socata din cauza a ceea ce facea el, dar ceva a fost aprins in creierul ei, un instinct primar din adancurile interiorului ei.
“Dane, opreste-te, acum.” A incercat sa se prefaca furioasa, si o parte din ea chiar era. Lucrul asta era foarte ciudat, ea ar fi trebuit sa se ridice si sa plece, dar impulsul si nevoia crestea din ce in ce mai tare in interiorul ei.
“Adina, vrei sa-ti fac asta, nu-i asa, spune-mi ca nu-ti place.” Dan a presat si mai tare prin material. El freca degetele lui de pasarica ei din ce in ce mai mult, facand-o pe Adina sa se prinda puternic de marginile sezlongului. Ea se agita sub atingerea lui, trupul ei incepand sa raspunda.
“Dane, te rog, trebuie sa te opresti chiar acum.” Adina acum se ruga de verisorul ei, ea stia ca nu mai putea da inapoi, nu acum.
Dan nu a zis nimic, cand el si-a indepartat mana de la pasarica ei, Adina a suspinat. In ea erau niste sentimente si emotii care se luptau in capul ei. Ea era intr-un bucuroasa de el s-a oprit, ce a facut el era un lucru obscen, dar trupul ei si in particular pasarica ei vibra de dorinta si nevoie.
Dar Dan doar incepea. Inainte ca sa-i dea verisoarei lui timp sa-si aseze gandurile, el iarasi a mai facut o mutare. A pus stapanire pe snurul bikinilor verisoarei lui si i-a tras in jos, expunand fundul ei alb. El a continuat sa traga in jos pana cand chilotul ei erau in jurul coapselor ei. Coapsele verisoarei lui erau deschise putin si el putea sa vada pasarica ei neteda si catifelata. Dan avea acum acces liber intre coapsele neacoperite ale verisoarei lui si cu o miscare experta a mainii a despartit labile pasaricii ei, in timp ce doua din degetele lui pline de ulei cremei antisolare au intrat in pasarica ei stramta.
“Ohhhhhhhhhhhhh, mmmmmmmmmmmmm.”
Adina luata prin surprindere de eforturile reinnoite ale verisorului ei, a lasat un geamat adanc sa-i scape cand degetele lui au inceput sa se impinga si iasa afara din pasarica ei lacoma. Trupul ei a inceput sa raspunda la stimulatia lui si ea isi impingea soldurile in sus iarasi sa intalneasca degetele lui pompande. Ea isi spunea in sine ca nu ar trebuie sa-i placa asta, dar trupul ei era dornic si pofticios sa il lase pe verisorul ei sa ii faca asta.
“Te rog, Dane, sunt veeeeeerrrriiisssooooaaaarrrrraaa ttttaaa, ohhhhh, daaaaaaaaa.” Vocea Adinei a ramas muta, trupul ei punand stapanire pe ea, ea avea nevoie sa fie satisfacuta sexual acum. Si-a ridicat fundul si mai sus si si-a adus genunchi la pieptul ei, aproape stand in patru labe.
Dan stia dupa multe experiente anterioare cum sa manipulezxe pasarica unei femei doar cu ajutorul degetelor lui. El repede si usor a gasit clitorisul ei si a inceput sa-l frece.
“Ohhhhhh, asta e iubire, asta eeeeee, maaaaaaii tareeee, daaaaaaaaaaa” se schelaia Adina cand Dan ii manipula clitorisul, muschii pasaricii ei strangandu-se in jurul degetelor lui. Ea isi legana trupul inainte si inapoi pe sezlong.
Dan s-a uitat in jos la fundul ei, in timp ce ea se legana inainte si inapoi, ca o piersica era, a gandit Dan in sinea lui, cred ca il gust. Dan si-a aplecat capul si usor a muscat fesa ei stanga. Verisoara lui s-a schelait din cauza placerii si durerii muscaturii lui.
“Ugggggghhhhhh, nu o musca pe vara ta” a reusit sa suspine Adina, dar era prea cuprinsa de placerea ei sa-i mai pese. Frecatul pasaricii ei si in particular al clitorisului ei au aruncat-o pe Adina in flacari. Era foarte aproape sa aiba un orgasm. Sanii ei se zgaltaiau in prinsoarea sutienului ei.. Sfarcurile tari si erecte, pieptul ei era acoperit cu o mancarime rosie din cauza excitatiei. Ea putea sa simta cum orgasmul se construia in interiorul ei. S-a prins puternic de marginile sezlongului, articulatile devenind albe din cauza efortului stramsorii ei.
“Asta e, mai tare iubitule, freaca. Oooooghggggg, mai tare.”
Dan a facut asa cum verisoara lui a zis si masa mai tare, tachinand clitorisul ei cu doua degete. Verisoara lui isi legana trupul si mai tare, fundul ei impingandu-se inapoi si inainte inspre el.
“Putin mai tare, ugggghhhhhh! Asta e, maseaza clitorisul meu, ohhhhhhhhhh!”
Dan a simtit cum verisoara lui era aproape de orgasm acum. Transpiratia curgea de pe fesele ei rotunde, aflate sub soarele fierbinte. El putea sa simta aroma de mosc venind din porii ei. El a incetinit masajul asupra clitorisului ei, incetinind constructia inspre orgasm a verisoarei lui. Cu mana lui libera Dan a pus stapanire pe sutienul de bikini al Adinei si a eliberat sanii ei din inchisoarea lor. Acestia s-au zgaltait pentru un moment in timp ce el incepea sa ciupeasca sfarcurile ei erecte intre degetul mare si degetul aratator. Valurile de placere intensa se rupeau prin Adina in fiecare secunda, verisorul ei ciupea sfarcurile ei foarte placut si expert fortand-o sa geama de placere.
“Ohhhhhhhh, te rog iubitule, pune pula aia gigantica a ta in mine, acum, dragul meu.” Adina chiar ca se ruga de Dan sa faca asta.
“Verisoara ta o vrea asa………………………………….. Uuuuuuggghhhh!……. asa de mult, dragule!”
“Atunci iti place ce ai vazut in dimineata asta?” a intrebat-o Dan bucuros.
Oh, nu! s-a gandit Adina, Dan a fost treaz in tot acel timp cand ea a fost in camera lui, mi-a intins o capcana. Acest gand a socat-o putin, ea si-a dat seama ca el a stiut in tot acest timp ce face, toate aceste lucruri pana acum au fost sa o incite din ce in ce mai tare.
“Ticcccccaaaaallllooooossss ceeeeee eeeeeessstttttiiii!” a gemut Adina. Ea aproape ca a ajuns la punctul din care nu se mai putea reintoarce, orgasmul ei era pe cale de a fi dezlantuit.
Pe fundal Adina a auzit o masina intrand in garaj. Ea si-a deschis ochii sa se uite la ceasul ei. Era 4:15, la naiba, era Alex, sotul ei!
“Dane, Alex a venit acasa.” Adina a inceput sa se panicheze, Ea a uitat de tot de orgasmul ei impertinent, gandindu-se la ce se va intampla daca sotul ei o va surprinde in aceasta pozitie. Sotia lui sa fie masturbata de verisorul ei! Dan si-a retras degetele din pasarica Adinei, sucurile vulvei ei acoperind mana lui. El s-a ridicat, lingandu-se pe degete. Adina de asemenea s-a ridicat. Si-a tras chilotul bikiniului in sus peste pasarica ei expusa si s-a intors cu fata la verisorul ei. O intelegere subita a situatiei a pus stapanire pe ea, Dan, verisorul ei, woow, la ce se gandea? Se simtea furioasa pe ea insasi pentru ca l-a lasat sa o manipuleze in acest fel si era furioasa pe verisorul ei pentru ca a facut acest lucru. Dan inca mai lingea sucurile pasaricii ei de pe degetele lui.
“Ai un gust foarte bun, Adina” a zis Dan, un zambet viclean intinzandu-se dealungul chipului ei.
Adina si-a iesit din fire. Ea si-a ridicat mana sa-l plezneasca pe fata, dar Dan a vazut intentia ei, a prins mana ei si a tras-o pe verisoara lui inspre el. Adina a auzit usa din fata inchizandu-se. Dan si-a pus mana pe fundul Adinei si a tras-o mai aproape de el. A sarutat-o pasional pe buze, ea a incercat sa reziste, mana lui se misca pe dedesuptul materialului chilotului ei prin spate so el a pus stapanire pe fesele ei. Tragand-o si mai aproape, el si-a fortat limba in gura ei. Nevoile Adina s-au revarsat, sotul ei iarasi uitat in timp ce intalnea limba verisorului ei cu a ei.
“Cineva acasa.” L-a auzit pe sotul ei cum striga prin casa.
Adina s-a intins in jos si a prins penisul erect al verisorului ei prin prosopul lui, infasurandu-si mainile in jurul sulitei lui groase si strangandul usor. Danta si nevoia din pasarica ei a pus iarasi stapanire pe ea, ametind-o.
“Cineva afara” Sotul el, Alex statea langa usa plianta. Sezlongurile erau chiar dupa coltul casei, intr-o anexa si el nu putea sa ii vada pe cei doi din locul unde statea.
Panica iarasi a pus stapanire pe Adina. S-a rupt din imbratisarea verisorului ei. El a lasat liber fundul ei, zambind el l-a plesnit usor, si si-a frecat cealalta mana peste sfarcul ei drept.
“Da dragul meu, suntem aici in spate” a raspuns Adina cutremurandu-se.
“Doar imi fac o bautura, vrei si tu una?” a strigat Alex inapoi.
“Da. Un Martini ar fi ………..” Dan s-a aplecat in jos si a inceput sa linga si sa tachineze sfarcul ei drept. Adina a trebuit sa opreasca un geamat ce era sa-i scape, sfarcurile ei era foarte sensibile acum si simtea un val de placere cum se intinde prin tot corpul ei. Faptul ca sotul ei era la cativa metri de ea si pericolul de a fi prinsa au facut-o sa se simta si mai excitata.
“…………………Martini ar fi grozav” a reusit sa zica Adina in timp ce tinea capul lui Dan apasat in jos, impingandu-l in jos la sfarcul ei erect. El a cupat sanul ei pe dedesupt, impingandu-l in sus inspre gura lui lacoma. Si miscat cealalta mana in jos la movila pasaricii ei si iarasi a inceput sa o maseze, usor de data asta.
“Oooooooooohhhh, daaaa” a gemut Adina.
“Vine imediat” sotul ei a zis, mergand inapoi in bucatarie.
“Opreste-te Dane, sotul meu……………ohhhh…….. sotul me………ugggghhhh” Cuvintele nu mai puteau sa iasa cum trebuie din gura ei, capul ei ametit cu aceste sentimente pofticioase. Dan a rupt imbratisarea lor, lasand-o pe verisoara lui sa incerce sa-si readuca pulsul si rasuflarea la normal.
“Esti bine, Adina, dar terminam asta in curand” a zambit el cu acel zambet viclean al lui si a inceput sa paseasca inspre casa, mergand roata sa nu il intalneasca pe Alex in bucatarie. Adina a stat acolo pentru un moment privind cum verisorul ei pleaca. Pasarica ei era incredibil de umeda si pulsa salbatic. Verisorul ei a excitat-o asa de tare. Intregul ei trup era fierbinte si transpirat. Si-a impins peste cap parul imbibat in transpiratie si a luat sutienul de pe sezlong, repede punandu-l la loc pe sanii ei. S-a asezat jos pe sezlong chiar cand sotul ei trecea de coltul casei aducand o tava cu bauturi. Alex i-a zambit, fara sa observe ca ceva era in neregula.
“Deci, ceva s-a intamplat cat timp am fost plecat?” a intrebat Alex.
Adina nu putea sa-l priveasca in ochi. Se simtea jenata si vinovata din cauza a ceea ce s-a intamplat. Verisorul ei a sedus-o pana aproape de punctul de neintoarcere. Daca sotul ei nu ar fi venit acasa, cine stie ce s-ar mai fi intamplat………………………….

Capitolul 3

Adina nu l-a mai vazut pe verisorul ei in acea seara. S-a mentinut ocupata, terminand niste lucruri care au fost amanate in timpul saptamanii si pregatind o cina usoara pentru ea si Alex. Dar in tot acest timp nu se putea abtine sa nu se gandeasca la ce s-a intamplat mai devreme. Inca mai putea sa simta cum degetele verisorului ei au manipulat pasarica ei. Dan a condus-o intr-o frenezie sexuala nemaintalnita de mult timp, dar el nu a terminat treaba si ea devenea din ce in ce mai excitata pe masura ce seara se apropia.
Impreuna cu sotul ei a luat o cina linistita. Au avut o conversatie scurta. Adina l-a intrebat pe Alex daca nu are chef sa iasa in oras in seara asta, dar el, datorita oboselii de la servici a zis ca mai bine sa amane asta pentru o alta seara. Apoi auzind refuzul lui, Adina a inceput sa-i puna niste intrebari, ceva de genul in ce stadiu a ajuns contractul la care lucreaza el si cum a fost la servici. Alex era director de vanzare la o firma foarte mare din oras, si Adinei nu prea era interesata slujba lui, mai ales in aceste momente.
Dupa ce a facut un dus si a terminat micile treburi de prin casa, a mers devreme la culcare. Se simtea destul de obosita dupa intalnirea erotica cu verisorul ei si mereu incerca sa adoarma pe cand Alex venea la culcare. Sforaitul lui a tinut-o trezite de multe ori decand s-au casatorit si deveneau din ce in ce mai puternice pe masura ce inainta in varstra. Doctorul i-a zis ca sforaitul era datorita greutatii lui. Cateodata, Adina era nevoita sa se refugieze intr-un dormitor liber, unde patul era foarte incomod.
Adina a incercat sa nu se gandeasca prea mult la ce ii va spune verisorului ei cand il va revedea maine, dar nu va mai lasa nimic din ceea ce s-a intamplat in dupamasa aceasta sa se mai intample iarasi. Ea inca se simtea putin furioasa ca Dan a manipulat-o intr-un astfel de mod si a adormit zicandu-si in sine ca nu va lasa sa se intample asta niciodata.
Dan s-a uitat la ceasul de pe noptiera lui. Era 2:00 am. S-a inchis iarasi in camera de oaspeti pe care o ocupa, incercand sa nu-i intalneasca pe Adina si Alex pentru tot restul zilei, nu din cauza faptului ca era rusinat sau se simtea vinovat de ce i-a facut verisoarei lui, ci din cauza faptului ca deja a planuit urmatorul pas in seductia Adinei.
Dan a deschis usa camerei lui in liniste. Camera Adinei si a lui Alex era la capatul coridorului si el s-a furisat in jos pe coridor in liniste, evitand sa faca orice zgomot. El foarte clar putea sa auda cum Alex sforaia, lungi si adanci inspiratii urmate de o respiratie zgomotoasa prin gura. Grasanul ala ar trebui sa mai scape de acele kg in plus, s-a gandit in sine.
Dan a deschis usa camerei lui Alex si Adina cu grija, si a pasit inauntrul camerei lor. Era intuneric, dar putea sa observe conturul grasun al lui Alex in partea indepartata a patului. Era cu fata spre peretele indepartat. Sforaitul lui fiind incredibil de zgomotos acum. Adina era intinsa langa el. El putea sa vada cum aceasta statea pe spate. Asternuturile acoperind fata ei partial. Dan a simtit cum organul incepe sa-i creasca anticipand ceea ce va face. El a pasit langa pat, in partea Adinei si a ingenuncheat pe podea. A ridicat asternutul indeajuns cat sa-si puna capul si umerii sub asternut. Buzele lui razuind unul din picioarele Adinei si Dan si-a deschis gura si a supt degetul ei pentru o clipa, inainte sa se miste in sus pe trupul ei.
Adina a crezut ca are un vis erotic adus de experienta cu verisorul ei mai devreme in zi. Ea putea sa simta maini pe picioarele ei, apoi o limba lingand pielea ei. A suspinat usor stiind ca nu va dura.
Dan si-a plimbat limba in sus pe piciorul Adinei, oprindu-se aici si acolo sa muste usor pielea ei. El a simtit cum ea isi misca trupul putin si suspina cand trupul ei a inceput sa raspunda la saruturile lui. Adina cu siguranta inca nu s-a trezit. Dan si-a miscat mainile in sus pe mijlocul ei. El a simtit conturul unor chiloti si, punand degetele sub elasticul chilotilor, a inceput sa ii traga in jos, incet.
Adina a simtit cum chilotii ei sunt trasi in jos si si-a ridicat putin fundul in sus de pe pat sa ajute. Asta nu era nici un vis. Alex niciodata nu a incercat aceasta apropiere, s-a gandit Adina. Acum ea era pe jumatate trezita, iesind dintr-un somn adanc, dar apoi l-a auzit pe sotului ei sforaind zgomotos langa ea. Nu putea fi Alex atunci. Adina a simtit niste buze sarutand interiorul coapselor ei, apoi o limba fierbinte si umeda a inceput sa traseze o poteca inspre pasarica ei.
“Oooohhhhhhh!” Adina nu a putut sa se abtina sa geama usor. Daca nu era Alex, atunci cine era……
“Dane! Te rog, Dane, opreste-te” a soptit Adina, constienta ca sotul ei era chiar langa ea. Ea a incercat sa se intoarca intr-o parte, sa se indeparteze de limba fierbinte care se presa, dar verisorul ei, simtind ca incearca sa scape, si-a pus amandoua maini pe coapsele ei, tintuind-o.
“Dane, nu face asta, nu iarasi” a implorat Adina.
Dan nu asculta. El a deschise coapsele verisoarei lui putin si si-a miscat capul in sus peste vulva ei. El a inhalat aroma de mosc care inconjura pasarica ei, impingand limba lui intre labile umede ale pasaricii ei.
“Uuuuuuuuuhhhhh” Adina si-a aruncat capul pe spate si a gemut zgomotos cand verisorul ei a inceput sa-si insurubeze limba in sus si-n jos pe despicatura pasaricii ei. Ea isi agita fundul incontrolabil, ridicandu-l de pe pat, zdrobind vulva ei in fata verisorului ei, toate sentimentele excitabile care cresteau in interiorul ei intreaga seara fiind dezlantuite singure in timp ce valuri de placere pulsau prin tot corpul ei. Adina a reusit sa-si roteasca capul intr-o parte sa se uite la sotul ei. Alex era intors cu spatele la ea, dar sforaitul lui constant au asigurat-o pe Adina ca inca mai dormea adanc.
“Nu, Dane, Sunt verisoooooooaaaaarrrraaaa ttaaaaaaaa……… ooooooh!” Adina nu a putut sa termine propozitia, dar nu vroia asta. Toate gandurile despre cel ce facea aceste lucruri minunate trupului ei disparand ca prin minune.
Dan s-a prins de fesele Adinei, tragand vulva ei mai aproape de limba lui asteptanda. El a gasit clitorisul ei umflat, razuind limba lui dealungul lui.
“Ohhhhhhhh, uuuuuuuggghhh…… DA! Oh, daaaa! Daaaaaaaaaa!” Adina incerca cu greutate sa nu faca nici un zgomot, dar verisorul ei expert tachina clitorisul ei, trimitand-o intr-o convulsie. Ea s-a intins in jos sub cearceaful care o acoperea si a impins capul lui in jos tare inspre pasarica ei. Ea acum isi salta trupul salbatic de pe pat. Arcurile patului scartaind sub presiune si capataiul patul se lovea usor de perete, totusi sotul ei continua sa sforaie mai departe, nestiind de linsoarea pe care Dan o dadea Adinei chiar acolo langa Alex.
Adina si-a aruncat picioarele peste umerii verisorului ei, ingropand calcaieie ei in spatele lui. Ea isi trecea o mana peste fruntea ei transpirata, stergand parul blond de pe fata ei. Apoi si-a infasurat mana ei in jurul capataiului patului, arcuind spatele ei in timp ce un alt val de incontrolabila dorinta a trecut prin ea ca un soc electric.
“Dane……… OH! Am nevoie de pula ta… uuuuuuuuuuuuuhhhhh!… am nevoie de pula ta in mine!” Adina s-a auzit implorand.
“Nu pana cand termin aici jos” Dan a raspuns, limba lui lapaind la clitorisul ei si mai tare, inghitind sucurile verisoarei lui. El si-a luat mainile de pe coapsele ei si le-a plimbat in sus pe trupul ei, prinzand sanii ei rotunzi si fermi, apoi a pus stapanire pe sfarcurile ei si i-a strans usor, rotindu-i intre degetele lui.
“Ugghh! Ugggghhh! Ohhhhhhhh!” Intregul trup al Adinei parca era in flacari. Ea nu putea sa se abtina sa nu planga afara placerea ei, gemetele ei puternice amestecandu-se cu sforaitul sotului ei care era chiar langa ea. Ea a muscat de un cearceaf sa ascunda plansetele ei de placere, prinsoarea de capataiul patului strangandu-se si mai tare, in timp ce acesta se lovea si mai tare de perete, iar Adina isi legana si salta trupul de pe pat. Arcurile si incheieturile patului scartaind si mai tare, in timp ce Adina incepea sa se apropie de orgasmul ei. Ea nu mai putea sa se retina pentru mult timp, pasarica ei parand parca sa explodeze.
“Ohhhh, viiiiiiiin, VIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN!”
Adina a scuipat cearceaful afara din gura ei cand a ajuns pe culmea orgasmului. Ea a uitat totul despre faptul ca nu trebuie sa scoata vreun sunet, iar pasarica ei a inceput sa se contorsioneze incontrolabil. Ea si-a arcuit spatele in timp ce fiori de placere se imprastiau prin tot corpul ei, ridicand partea inferioara a trupului ei de pe pat. Scartaieturile patului gemand si mai puternic decat ea, totusi Dan continua sa linga vulva verisoarei lui, gustand si inghitind sucurile pasaricii ei cand izvorau afara din ea. Adina nu mai putea sa se controleze. Ea isi arunca picioarele de colo colo, avea un alt orgasm, apoi un altul s-a dezlantuit prin ea. Ea niciodata nu a experimentat nimic ca ce a experimentat acum. Faptul ca ceea ce se intampla era asa de gresit a facut-o si mai excitata.
“Ugggggggggg,,, DAAAA!…………ohhhhhh………daaaaaaaaaaa!” Plansetele ei de pasiune avand un ecou prin intreaga camera, in timp ce ultimele pulsuri de electricitate sexuala s-au oprit. Adina doar statea acolo incercand sa-si aduca respiratia la normal. Ea iarasi si-a sters parul ei lung si imbibat cu transpiratie de pe chipul ei. Intregul ei trup acum era imbibat cu transpiratie. Dan inca mai lapaia la pasarica ei cu limba lui, tachinand clitorisul ei. El stia ca verisoara lui a avut mai mult de un orgasm si s-a simtit multumit ca el a fost cel care i-a facut acest dar. El deja simtea cum pasarica verisoarei lui raspundea iarasi la atacul lui prelungit.
“Draga mea, esti bine?” Era Alex. Gemetele puternice ale Adinei cand a ajuns in culme se pare ca l-au trezit. Adina a simtit cum panica fuge nestingherita prin trupul ei, dar ea inca mai mentinea capul lui Dan presat in pasarica ei. Limba lui lunga si fierbinte imprastindu-si magia asupra ei iarasi.
“Scuze, cred ca am avut vreun vis sau ceva. M-am trezit transpirata.” Adina nu s-a retinut sa nu zambeasca din cauza raspunsului ei.
“Vrei sa te ghemuiesti langa mine?” a intrebat Alex.
Dan a stiut ca e timpul sa plece. El si-a luat limba de la pasarica ei si a alunecat cu grija afara din pat prin capataiul patului, plimband limba lui in jos pe interiorul piciorului verisoarei lui. Adina a simtit cum verisorul ei aluneca de pe trupul ei transpirat si fierbinte. Ea s-a intors inspre sotul ei si s-a rotit inspre el, punand o un brat peste pieptul lui.
“Nimeni nu te va atinge in timp ce eu sunt aici, dragoste, ai incredere in mine” Alex a zis somnoros.
Dan s-a furisat afara din camera, inchizand usa cu grija in spatele lui, iarasi acel zambet viclean aparand pe fata lui. Trupul Adinei inca mai pulsa, limba verisorului ei a reusit sa imprastie o parte din sentimentele perverse pe care le simtea, dar lungul si grosul lui penis ar fi fost mult, cu mult mai bun, s-a gandit Adina in timp ce isi inchidea ochii……

Blestemul incestului

Fantezie trimisa de:AdelinaSweet8

_________________________

Ma cheama Adelina si am 43 de ani. Sint blonda natural, am ochii verzi si se spune ca sint frumoasa foc. Imi place sa scot in evidenta ceea ce am mai frumos de la mama natura. Sinii mei sint uriasi, rotunzi si inca ridicati. Imi place decolteul la nebunie si imi place sa urmaresc privirea barbatilor care aluneca mereu spre sinii mei. Ce ironie a sortii! Cit de neinteleasa poate fi viata uneori! Sint, am fost intotdeauna o femeie frumoasa si atragatoare. Nu rezista nici un barbat avansurilor mele. Ii fac ochi dulci unui barbat citeva minute si il inebunesc. Dar eu nu vreau pe nimeni, nici macar pe sotul meu cu care convietuiesc de aproape 23 de ani. Sexual sint atrasa doar de fiul meu. Numai de el. Nu voi intelege niciodata ce blestem a putut cadea pe capul meu! Nu voi intelege de ce nu sint si eu o femeie normala ca toate celelalte. Atractia insa nu a inceput acum. A inceput demult, foarte demult. Primele orgasme pe care le datorez fiului meu le-am simtit cind il alaptam. Da, sigur, nu este nici o fantasmagorie. Cind imi sugea sfircurile cu lacomie pentru a se hrani, ma excita si exaltam ca o nebuna. Imi aduc aminte ca uneori eram nevoita sa intrerup alaptarea. Mai ales daca mai era cineva in preajma. Suptul lui ma transpunea mereu in lumea cealalta. Imi simteam vaginul umed permanent, fara incetare, pina la virsta la care el nu a mai dorit laptele meu. O alaptare a fiului meu ma satisfacea mai mult decit o partida de sex. Imi amintesc deasemenea ca avind cam 1 an, in timp ce sugea prindea si sinul cu minutele lui fine. Asta chiar ma extazia si imi provoca o dorinta nebuna de a icni, de a striga de fericire simtind orgasmul. Timpul a trecut peste noi, l-am admirat mereu, l-am dorit mereu, dar bineinteles ca mi-am reprimat instinctele. Vesnic mi-am dorit sa-l impresionez, vesnic am purtat lenjerie provocatoare, sexy, pentru a ma dori, pentru a-l atrage din punct de vedere sexual. Nu o data sotul mi-a atras atentia asupra acestui fapt. Dar pentru mine sotul nu a avut niciodata o importanta prea mare. Asa am fost eu. La birou, in fata blocului, la magazin sau pe strada, am simtit mereu cum barbatii ma privesc cu admiratie si cu pofta de a ma avea. Dar in mod cu totul paradoxal, nu am simtit nici macar o data atractie sexuala pentru cineva. Doar de fiul meu. Care fiu era inca mic, prescolar, scolar, adolescent sau in pragul maturitatii ca acum. Intotdeauna am crezut ca este vorba de un blestem. Nu stiu al cui, dar asa mi-am explicat. Si acum cred la fel.
……………………………………………………………………………………………
Numele meu este Mihai, am 46 de ani si sint un bun inginer. Sau cel putin asa cred. Viata mea a fost banala in cele mai multe momente ale sale. Am bucuria ca am cucerit poate cea mai frumoasa femeie din lume, atunci cind cei de virsta mea, si nu numai, umblau dupa ea inebuniti de frumusetea ei. Ea m-a ales pe mine si sint mindru de asta. Aveam masina, primisem cadou o Dacia 1300 noua si asta a captivat-o definitiv. Atractia dintre noi insa nu a durat mult. Dupa nasterea copilului am simtit o distanta intre mine si ea, distanta care nu s-a micsorat nici macar o data de atunci. Toate eforturile mele de a-i retrezi interesul fata de mine au fost niste esecuri ordinare. Mereu am simtit-o traind in alta lume. Cind baiatul a plecat la facultate la Cluj Napoca am sperat ca ne vom incalzi relatiile. Greseam insa. Ea il iubea pe copil cu aceeasi ardoare. Nu gasesc nimic deplasat in asta dar m-am saturat sa fiu neglijat. In ultimul timp parca nici nu mai vreau sa vin acasa de la munca. Ma opresc la cite o bere cu prietenii, mai discutam. La barul de linga casa mea a adus acum citeva luni niste aparate de jocuri mecanice. Imi place enorm sa joc in timp ce savurez o bere sau un coniac. Este adevarat ca de obicei pierd. Dar ce mai am de cistigat? Ce sa caut acasa? Sa vad femeia vietii mele mereu atenta la orice altceva, numai la mine nu? Toate au o limita! Ma simt bine la bar, jucind, povestind cu prietenii si savurind cite o licoare. Ce-o fi mai incolo, ce imi va rezerva viitorul, aproape ca nu ma mai intereseaza.
……………………………………………………………………………………………
Sint Cosmin, am 21 de ani, sint student si am o viata destul de implinita. Am fost rasfatat toata viata, am fost iubit si am fost mereu in centrul atentiei. Parintii mei, in special mama, ma idolatrizeaza efectiv si imi fac toate poftele. Am fost un foarte bun elev iar acum ma straduiesc sa fiu un student eminent. Imi place mult aici, am o groaza de prieteni si de prietene. Imi plac fetele cu sinii mari, cit se poate de mari. In general ma atrag blondele desi eu sint pina la urma brunet ca tata. Ai mei ma suna zilnic sa ma intrebe de viata mea. Vorba vine ca ai mei. In ultimul timp tata nu ma prea suna, nu stiu de ce. Mama insa ma suna in fiecare seara si ma intreaba vrute si nevrute. Uneori chiar nu am chef de povesti dar o iubesc prea mult pentru a o respinge. Nimic nu i-as putea refuza mamei mele. Ea este totul pentru mine. Uneori am senzatia ca o iubesc si altfel decit este normal. Simt o atractie nefireasca fata de ea. Simt ca as dori-o in patul meu, sa fac dragoste cu ea, sa o iubesc ca un nebun. Dar evident, este o fantasmagorie de-a mea, izvorita de atentia cu care m-a coplesit mereu, de dragostea si tandretea cu care ma trateaza. Doamne fereste!
………………………………………………………………………………………………
Tensiunea din casa ajunsese la paroxism. Nu se mai intelegeau deloc. Sevrajul tatalui era o stare de fapt. Banii nu mai ajungeau in casa, nimic nu mai era ca inainte. Facturile restante, somatiile de plata, toate erau la ordinea zilei. Se invinuia unul pe celalalt pentru situatia actuala. Aveau amindoi dreptate, sau cel putin asa credea fiecare. Se apropia vacanta de vara, si copilul trebuia sa soseasca din moment in moment acasa. Ce gasea? Ceva ce nu mai gasise niciodata. Saracie, tensiune intre parinti, certuri si alte mizerii. Metamorfoza unei familii care inainte era ca lumea iar acum era in pragul falimentului de orice natura. Ce era de facut? Nici el, nici ea, nu cedau. Amindoi aveau dreptatea in mina. El isi petrecea mai tot timpul in bar, la aparate si cu paharul in mina. Incepuse sa nu-i mai fie rau ziua cealalta. Corpul primea bautura ca pe o necesitate fiziologica. Starea lui naturala era de betie. Din inginerul competent si energic, se alesese praful. Acum ingrosea cozile la oficiul de somaj pentru a-si intocmi dosarul. Oare pina unde putea continua situatia asta?
Cosmin sosi acasa bucuros ca luase toate examenele. Nu era nimeni acasa la ora aceea. Observa insa din prima ca ceva nu este in regula acasa. Deschise frigiderul dar nu mai vazu abundenta de mincaruri acolo. Pe masa citi in fuga citeva somatii de plata. Curent, gaz, apa, telefoane. Nici casa nu mai era la fel de curata cum o stia el. Doamne, ce se intimpla?
Curind sosi mama de la munca. L-a sarutat cu foc, l-a strins in brate, l-a privit si iara l-a sarutat. Cosmin ceru de indata niste explicatii. Nu-i mirosea a bine. Ea incepu sa povesteasca cu o voce inceata despre transformarea sotului ei, de obiceiul acum statornicit de a bea si de a juca la aparate. Tot timpul si-l petrecea la bar, in gasca lui de boschetari betivi si vagabonzi.
Seara, tirziu, veni si tata acasa. Cosmin il privi ingrozit stringindu-l la piept. Mirosea urit, a bautura si a transpiratie, era nebarbierit, neingrijit, cu hainele sifonate si cu parul lung si dezordonat. Il cuprinse groaza. Oare avea autoritatea morala de a se implica in asta? Sa ii atraga atentia? Nu isi permitea inca. Tatal lui avea o personalitate puternica, greu de dominat. Cosmin renunta la idee. Urma sa se mai gindeasca si va vedea el daca, ce si cum va face. Facu un dus si se aseza pe pat in dormitorul lui de care ii era asa de dor. Lua telecomanda si o butona fara sa caute ceva anume. Gindurile ii erau acaparate in totalitate de situatia din casa pe care nu o intelegea defel. Nu stia ce sa faca, se simtea neajutorat. Se simtea insa matur, se simtea in putere si capabil de a interveni. Nu putea sa se faca efectiv ca nu vede nimic. Auzi niste crimpeie de cearta in bucatarie. Mama si tata isi reprosau ceva cu voce joasa, tocmai pentru a nu auzi el. Asta il tulbura si mai tare.
Dimineata, mama pleca la munca. Cei doi barbati ai casei se trezira cam in acelasi timp. Cosmin ingheta cind isi vazu tatal. Cearcane, pielea numai cute, barba mare, parul slinos. Si asta dimineata la ora 7 si ceva.
- Tata, nu vreau sa te superi, dar ceva nu merge.
- La ce te referi?
- Pai in mai putin de trei luni te-ai schimbat ingrozitor, taticule. In rau! Te rog, poti sa-mi spui si mie care este cauza? Nu vreau sa te superi pe mine. Stiu ca n-am dreptul sa te judec, dar nici nu pot sa neglijez transformarea ta.
- N-am nimic. Si nu este treaba ta. Tu vezi-ti de scoala ta acolo.
Tata tremura. Scurse dintr-o sticla de vodca ieftina ultimele picaturi intr-un paharel si il dadu peste cap. Cosmin era uluit. Doamne, ce se intimplase? Parca era un blestem.
Curind tata pleca la bar, acolo unde isi facea veacul. Cosmin ramase singur, mut, inert si fara vlaga. Nu facu mai nimic toata ziua. Nu era in stare nici sa dea un telefon. Situatia de-acasa ii absorbea intreaga atentie si concentrare. Cind mama sa veni de la munca, el se trezi din reveria care il dominase toata ziua.
- Mama, am incercat sa vorbesc cu tata. Nu am scos nimic de la el. Ce se intimpla mama? Este clar ca ceva nu este in regula. Tata a juns in halul asta sub ochii tai? Fara sa misti un deget?
- Nu este nimic in neregula fiule!
- Mama, imi bagi degetele in ochi? Crezi ca eu sint orb? Cum a ajuns tata in halul asta?
- Nu este vina mea. Nu eu ii pun paharul la gura, nu eu il asez in fata apartelor.
- Mama, problema este mai adinca de atit. Stii motivele penttru care tata s-a transformat atita? Sint motive profesionale sau motive ce tin de casa, de familie, de tine?
- Nu stiu dragul meu. Aproape ca nu ma mai intereseaza.Si acum lasa-ma ca sint obosita. Vreau sa ma intind un pic.
Intra in living si se intinse pe canapea. Cosmin o urma si se aseza pe un scaun. Avu intentia sa continue discutia dar sesiza ca mama inchise ochii si ofta indelung, asa ca o lasa in pace. Ramase insa nemiscat pe scaun, privind-o, in ideea ca o va aborda cind starea mamei ii va permite asta. O masura pe de-a intregul. Ce frumoasa era mama lui! Ce forme frumoase avea! Cit o iubea! Ochii erau frumosi chiar si asa inchisi cum erau, gura, buzele, nasul, purpuriul obrajilor, forma gitului, toate erau esenta frumusetii. Decolteul larg ii oferea o panorama incintatoare a sinilor. Mari, rotunzi si proportionati. Sfircurile se vedeau proeminent prin sutienul subtire. Parca il incerca o dorinta de nestavilit de a-i atinge. Atit, sa-i atinga o clipa si gata. Picioarele se vedeau pina sus in toata splendoarea lor. O privi apoi inca o data pe de-a intregul. Da, mama lui era superba. Clar. Simti ca i s-a sculat. Doamne fereste! La mama?
Isi puse barba in miini, sprijinit de masa, privindu-si mama, frumusetea de femeie care il captiva cu trasaturile ei. Observa la un moment dat cum se scurg doua lacrimi pe obrazul mamei sale. Tresari.
- Mama, de ce plingi?
Ea suspina si ofta, fara sa scoata nici un cuvint. El se ridica de pe scaun si se aseza pe pat linga mama sa, luindu-i fata intre miini. Era sigur ca problema era adinca. Mult mai adinca decit parea la prima vedere.
- Te rog sa nu plingi mama. Nu-mi place sa te vad asa.
Mama suspina din nou si isi duse miinile peste miinile fiului sau, presionindu-si obrajii. Intinse capul, cu ochii inchisi inca cerind un sarut de la fiul ei. Acesta se conforma si o saruta scurt pe buze. Mama ramasese insa in aceeasi pozitie si el se simti obligat sa o mai sarute o data. De data asta insa mama isi desfacuse buzele si scoase un pic limba. El simti un fior. O clipa se retrase dar reveni din instint. Senzatia aia cind ii simti limba mamei sale atingindu-i buzele il coplesi. Ii placuse enorm. Ramase cu buzele lipite de cele ale mamei sale, fara sa schiteze nici un gest. Astepta din nou limba mamei. Aceasta nu intirzie si simti din nou acelasi fior in tot corpul. Mama lui isi plimba limba abia perceptibil pe buzele fiului, iar mai apoi in gura. Simtea ceva ce nu mai simtise. O stare de betie, de intoarcere in neant, o curiozitate si o placere dar altfel de placere. Nu era la prima experienta, dar situatia asta era distincta radical de toate celelalte. Apasa si el buzele si scoase instinctiv limba spre gura mamei sale. Jocul asta se transforma repede intr-un sarut. Judecata lui incepea sa dispara. Incet, incet, calitatea de fiu disparu. Senzatiiile lui deveneau sexuale fara sa vrea. Impulsiona sarutul si simti pasiunea mamei. Mama incepu sa debordeze. Simtea rasuflarea fiului sau pina in maduva oaselor. Dorea sa simta buzele fiului sau pe sini, voia sa fie supta ca atunci cind il alapta. Cosmin parca simtind vointa mamei, ii lua sinii in gura. Sugea incet, pe rind din fiecare sin. In citeva clipe mama exploda. Un orgasm violent ii inunda vaginul. Avusese nevoie doar de citeva clipe pentru a se simti satisfacuta. Isi aduse aminte de minunatele orgasme din tinerete, cind copilul ei o sugea cu lacomie iar ea se termina inainte de a simti copilul hranit. Cosmin cobori cu sarutul pe burta, linse buricul mamei sale si cauta labiile mamei cu limba. Nu simti nici o rezistenta din partea mamei. Nu deslusea nici el bine ce face, ce instinct primar ii coordoneaza miscarile si simturile. Ii trase chiloteii de pe un picior si se insinua cu limba spre vagin. Supse labiile mamei sale cu nesat. Ii baga limba in vagin atit cit putu de adinc. Cind incepu sa si-o miste mama incepu sa geama. Gemetele ei insa aveau darul de a-l excita si pe el. N-o credea atit de pasionala. Dintr-o data, mama ii trase capul cu miinile, indreptindu-l mai sus. Puse propriul deget pe clitoris. Nu facuse altceva decit sa-i arate fiului sau unde vrea sa fie linsa. El se conforma si linse clitorisul mamei. Se simtea din ce in ce mai excitat simtind cum mama sa se misca total necontrolat si geme din ce in ce mai tare. Continua sa suga clitorisul. Deschise ochii si privi in sus, spre mama lui. Avea ochii inchisi, gemea si din cind in cind isi musca buzele. El sugea din ce in ce mai tare iar extazul mamei crestea clipa de clipa. O lasa un pic, lingind din nou labiile, vaginul, apoi lua din nou clitorisul in gura. Il linse, il supse cu miscari din ce in ce mai dure si mai energice. Mama dadu ochii peste cap. Deja nu mai judeca. Gemea si icnea fara control, isi unduia corpul in toate felurile, simtea fericirea aproape. Cind el isi inteti miscarile limbii, mama sucomba. Un strigat strident, o zvircolire a corpului spre inainte, muscatura buzelor si ochii privind larg spre nicaieri ii anuntara orgasmul. Cazu in nesimtire totala. Nu i se mai misca nimic in tot corpul. Lumea statu pe loc pret de citeva minute. Nici el nu se misca. Intr-un tirziu, atinse inca o data clitorisul cu limba dar mama lui sari ca electrocutata. Nu rezista inca la inca o atingere. Il trase spre ea si il saruta. Nu schimbara nici o vorba. Uneori vorbele pot fi de prisos.
El isi scoase pantalonii cu niste miscari grabite, necontrolate. Tremura din tot corpul. Era victima instinctului primar, al foamei de sex, nu conta cu cine. Mama simti cum tremura si se grabi sa-i ia organul in gura. El ofta cu o voce inca tremurinda. Tot corpul ii vibra. Tot corpul era o rezonanta, asa cum sigur nu mai simtise vreodata. Mama il inghiti cu totul, facindu-l sa exulte. Sugea fara oprire, mai mult pentru placerea ei decit pentru a lui. Se juca din cind in cind cu limba invrful organului care statea sa explodeze, sugea, lingea fara sat. El se simtea pe lumea cealalta, savurind din toate incheieturile placerea imensa si speciala pe care o simtea. Mama nu inceta sa suga din ce in ce mai tare, apoi lingea, se juca si apoi iarasi sugea. Lasase la un moment dat capul pe pintecul fiului sau si ramase nemiscata cu organul in gura. Totul parca statea in loc. Incepu doar sa suga. Incet, incet, incet. Fara miscari de du-te –vino. Doar sugea. Momentul il coplesi pe Cosmin. Incredibil, dar era imposibil de suportat aceasta placere grozava. Isi iesi din minti pentru a doua oara. Mama isi ridica brusc capul si incepu sa suga energic madularul fiului sau. Miscarile se intetira, devenisera neregulate. Era vremea orgasmului. Fiul sau gemu atit de tare incit se temea sa nu auda vreun vecin de scara.
Reveria era totala. Simturile disparusera in totalitate. Nu conta decit momentul, acest crimpei de fericire speciala, atit de diferita de celelalte. Nu mai conta nimic. Absolut nimic. Procesele de constiinta aveau timpul lor. Acum nu era loc de altceva. Dilema era pentru amindoi. Inexplicabil era si pentru ea si pentru el de ce este atit de dulce incestul pe care tocmai il savirseau? Avusesera amindoi experiente sexuale. Dar ceva era special acum. Placerea era infinit mai mare, atractia era totala, fara limite, savoarea, simturile, totul, era altfel. Se trezira din acest vis cu ochii deschisi, sarutindu-se cu patima. Se iubeau nespus. El o cuprinse cu bratele si o aseza sub el. O penetra adinc, cit se poate de adinc iar mama ofta de o placere nebuna. Inchisera ochii amindoi. Se simteau unul in altul, o singura persoana, un singur suflet, asa cum fusesera inainte de a se naste el. Vaginul mamei era umed, suav si catifelat parca aparte decit stia el. Se contopira amindoi, miscarile lui erau lente si energice in acelasi timp. Cind ajungea la fundul vaginului, mama scotea invariabl aceleasi gemete de placere. Feeria era la maximum, sarutul nu mai contenea. Valentele fericirii erau aici si acum. Prima experienta era o placere inexplicabila. Orgasmul veni pentru amindoi repede, mult prea repede. Gemetele nu scazura in intensitate. Totul era debordant, fericirea ii facea sa radieze si sa se simta impliniti intr-o lume aparte de cea reala. Ea deschise ochii dupa mult timp de reverie. Impietri de-odata. Sotul ei era in pragul usii, privindu-i cum isi exprimau fericirea care mai de care mai intens. Cosmin o simti si isi duse privirea spre usa. Se simti electrocutat privindu-si tatal in ochi. Ce mai era de spus? Nimic. Nu era loc de vreo explicatie.
- Acum stiu motivul. Nu m-am gindit la asa ceva. Din partea mea, ramineti cu bine!
Si dus a fost. Nu l-a mai vazut nimeni de atunci. Nici prietenii lui boschetari de la bar, nici la oficiul de somaj, nici in cartier. Parca l-ar fi inghitit pamintul.
Cosmin si mama sa isi continua viata asa cum este ea. Se simt vinovati deopotriva si isi duc crucea, isi simt responsabilitatea. Oricum ceea ce au facut le-a depasit puterile, nu a fost ceva controlabil. Cel care a dictat a fost instinctul. Au trecut citiva ani si nimic nu este nou. Ei doi traiesc in aceeasi locuinta din acest frumos oras din Ardeal. Ca mama si fiu, ca sot si sotie, sau pur si simplu ca doi amanti vesnic indragostiti.

Eu si matusa mea

Fantezie trimisa de:Alexutsu10

______________________

Ce ti`o fi si cu femeile astea...cum divorteaza, cum gata se transforma in curvulite. E si cazul matusii mele. E o femeie de 43 de ani, divortata de 4 ani.Are 43 de ani, dar credeti`ma arata ca la 18 ani, cu niste forme bine definite.Divortata fiind, nu stiu de cata pula a avut parte in ultimii 4 ani, dar din cate am vazut eu, a cam dus lipsa.
Intr`o vineri dupa-amiaza, imi veni dorul de duca....si unde sa ma duc? Am plecat la bunici intr`un sat vecin, pentru ca acolo era si un club mijto la care aveam de gand sa merg in seara urmatoare. Zis si facut, am ajuns la bunici, am fost si am vb un pic cu ei, dupa care ma stabilesc cu dormitul la matusa mea, care despartita fiind iar copii fiind luati de fostul ei sot, statea singura intr`o casa destul de mare. De aceea de fiecare data cand mergeam la bunici, dormeam la matusa mea, a carui casa era in aceeasi ograda cu casa bunicilor. In ziua cand am ajuns era foarte cald afara, iar tusa, cum ii spun eu era imbracata foarte sumar, o pereche de pantaloni foarte scurti si un tricou, cu un decolteu foarteee mare. M`am asezat pe canapea, si am inceput a vorbi cu ea despre diferite lucruri fumand cate o tigara si servind cate un pahar de Cola. in sfarsit ziua a trecut si a venit seara. Dat fiind ca a fost foarte cald afara am facut un dush, iar cand am iesit din baie am iesit cu un prosop in jurul meu. Ea era mai mult dezbracata decat imbracata... cu boxerii pe ea, si cu sutienul. nu o mai vazusem imbracata asa niciodata, iar acum cand am vzt`o asa am ramas uimit. M`am asezat la masa, mi`am aprins o tigara.ea nu era atenta la mine ca sa observe ca eu o admiram, ce sani superbi...iar fundul, nu mai zic. avea un fund destul de mare, bombat.admirand`o mi s`a sculat pula. in fine, am plecat intr`o alta camera, m`am schimbat si m`am pus in pat, am dat drumu la televizor, dar gandul imi era in alta parte. la un moment dat, vine tusa in camera si ma intreaba daca poate sa doarma cu mine.eu am acceptat bucuros, gandindu`ma ca asta este sansa mea, si nu vroiam sa o ratez. am mai stat la tv un pic, dupa care l`am inchis .nu puteam sa dorm. asteptam sa adoarma ea. intr`un final, cand am simtit ca a adormit, mi`am facut curaj si i`am pus mana pe cur. pula mi sa sculat instantaneu.am inceput sa o mangai pe cur, si am inaintat spre pizda. si atunci s`a intors cu fata la mine, si imi zice: Ma intrebam cand ai sa faci asta?eu luat prin surprindere, am tras repede mana, dar se pare ca ea nu a dormit deloc in acest timp, si imi zice sa continui .atat mi`a trebuit. i`am bagat mana la pizda si am inceput sa o frec...era umeda, gemea de placere.mi`a pus mana pe pula si a inceput sa mi`o frece.am inceput sa o sarut, am coborat pana la sani, i`am luat sfarcurile in gura si am inceput sa i le sug, am coborat usor pana la pizda si am inceput sa o ling, ii sugeam lindicu, era innebunita de placere, ma apasa cu mana in pizda ei si imi zicea sa continui....atunci a avut primul orgasm.dupa asta, mi`a intors favorul, si o inceput sa mi`o suga. o lua pana in gat, se ineca cu pula mea.nu o sa uit muia aia niciodata.a supt`o pana ce mi`am dat drumu in gura ei. a inghitit tot pana la ultima picatura de sperma. dar seara nu avea sa se termine asa. am stat un pic, am fost am mai fumat o tigara, am baut un pahar cu apa si m`am intors.nu am apucat sa ma pun pe pat, ca s`a si repezit la pula, si imi zice, fute`ma in gura.puteam sa o refuz pe matusa mea iubita? normal ca nu. am prins`o de par, si am inceput sa imi bag pl in gura ei. simteam cum mi se lovesc coaiele de barba ei. m`am oprit, si i`am zis ca vreau sa o fut si in pizda. i`am zis sa se puna capra, si am inceput sa imi bag pula in pizda ei. Doamne ce bine era. tipa de placere, si zicea sa i`o bag mai tare, sa ii ajunga pana in gat.se vede ca i`a lipsit pl in timpu asta.am vrut sa ejaculez pe curul ei, dar mi`a zis sa imi dau drumu in pizda ei. si mi`am dat drumu in ea, dupa care am scos pula si i`am dat`o sa mi`o suga iar. o sugea violent, nu vroia sa se mai opreasca. intr`un final s`a oprit. am zis ca ne punem sa dormim. da de unde. a stat ea o ora, dar a zis ca nu mai rezista, si a inceput sa o suga iar... de data asta am pus`o cu fata in jos, si i`am bagat pl in cur. o durea, dar ii si placea, pt ca imi spunea sa continui, sa nu ma opresc. si nu m`am oprit pana ce nu am simtit ca vine. cand am simtit ca imi vine, i`am bagat pl in gura si mi`am dat drumu din nou in gura ei. dupa aceasta ultima partida de sex, ne`am pus la somn. s`a pus cu capul pe pieptul meu, si mi`a zis ca trebuie sa o mai facem numaidecat.

Ramona si pizda ei dulce

Fantezie trimisa de:Limbist77

_____________________

Era un inceput torid de zi de iulie. Ora 10.00 si deja erau 30 de grade Celsius la umbra. Hotarasem sa-mi petrec dimineata pe plaja, astfel ca ma aflam intins pe prosop la soare, undeva pe o plaja din Constanta. Era un loc mai retras, mie neplacandu-mi deloc aglomeratia. In jurul meu cateva cupluri de pensionari venisera cu nepotii la mare.
Nu stateam demult pe plaja, dar deja simteam razele soarelui tot mai dogoritoare, noroc ca avusesem inspiratia sa ma ung peste tot cu crema protectoare. Cum stateam eu asa tolanit pe nisip si priveam toropit la cuplurile care veneau sau plecau de pe plaja, vad venind inspre mine o tipa bruneta, bine facuta, imbracata in niste pantalonasi negri mulati pe coapse, din aceea cum au voleibalistele, si o bluzita sexy albastra, usor transparenta. - Buna imi zice ea apropiindu-se ! E liber aici ? - Da, bineinteles, raspund eu aproape mecanic ! Fata, in jur de 20 de ani, cu un accent ardelenesc, era extrem de bine facuta ! Avea cam 1,85 m si cam 85 de kg ! Piciorusele ei extrem de bine facute si foarte frumos conturate deja imi luau ochii. Prin pantalonasii aceia mulati i se vedeau labiile carnoase, proeminente, care deja imi lasasera gura apa. Funduletul bombat si super sexy, sanii extrem de bine conturati si chipul ei de fata finuta, pielea extrem de fina si frumos bronzata, faceau din ea o adevarata bomba sexy ! Scoase din gentuta cu care venise un cerceaf alb, pe care il intinse cam la 2 metri de prosopul meu, apoi isi dadu jos bluzita cea vaporoasa si pantalonasii cei super sexy, ramanand intr-un sutien negru ce abia putea sa acopere jumatate din sanii ei plini si intr-o pereche de bikini minusculi de culoare neagra. Ma uitam prostit la trupul ei de printesa zicandu-mi in minte " Doamne cat e de frumoasa ! ". - Ma numesc Ramona, zise ea, intinzandu-mi mana ! - Robert, raspunsei eu mecanic si facand acelasi gest ca al ei. - Te superi daca te rog ceva ? intreba ea. - Nu frumoaso, spusei eu ! - Robert, uite ce e, unge-ma te rog pe spate cu crema aceasta, si-mi arata un tub de solutie protectoare ! - Cu mare placere Ramona ! Fata se aseza pe cearceaf in fund, iar eu ingenuncheai la spatele ei. Mi-am turnat putina solutie in palme si am inceput sa o intind pe superbul ei spate. - Multumesc de ajutor Robert, spuse ea, in momentul in care eu terminasem. - Nu vrei sa continui eu, daca tot am mainile pline de lichid ? am intrebat-o. - Vrei tu asta ? intreba la randul ei, in timp ce-mi arunca un zambet seducator in coltul guritei ei ! - Mi-ar face o deosebita placere Ramona, raspunsei eu, zambind la randul meu catre ea ! - Atunci treci la treaba spuse ea. I-am uns pe rand fiecare brat, apoi pieptul, burtica, dupa care am ingenuncheat in dreptul bikineilor ei si am inceput sa fac acelasi lucru cu pulpele ei pline. Desi experienta mea cu fetele era extrem de vasta, simteam o usoara neliniste in mine si mainile au inceput sa-mi tremure usor in timp ce ii masam pulpele. Am terminat apoi, Ramona mi-a multumit calduros si m-am dus sa ma spal pe maini.
Cand m-am intors Ramona statea in fund pe nisip, avand doua inghetate in mana, si lingea cu pofta dintr-una ! - Robert, zise ea, pentru ca ai fost atat de dragut, m-am gandit sa te rasplatesc cu o inghetata si intinse mana sa mi-o dea. - Multumesc frumos Ramona, spusei eu aplecandu-ma sa o iau din mana ei. Nu stiu cum se facu, ca in acel moment o bucata din inghetata se desprinse si cazu exact peste bikineii ei. Dintr-un gest reflex, mi-am apropiat buzele de slipul fetei si am sorbit inghetata de pe el. - Ce faci ma, intreba Ramona razand ? _ Ling inghetata, ce sa fac, raspunsei eu, stupefiat si eu la gestul care-l facusem ! - Ha, ha, ha, rase Ramona ... eu credeam ca vrei sa lingi altceva ! Oare imi ghicise gandurile ? ma intrebam, in timp ce simteam cum sangele din mine, din fierbinte devenise acum un vulcan clocotitor. " O sa merg mai departe, mi-am zis, indiferent de cum va reactiona superba domnisoara". - Ramona, i-am zis, vreau sa-ti fac o marturisire, sper sa nu ma intelegi gresit ! - Depinde de marturisire, replica ea, desi cam inteleg ceea ce vrei sa spui. - Mi-am dat seama ca esti o fata foarte inteligenta si o sa ma intelegi. Ramona ne cunoastem doar de vreun sfert de ora, dar inca de cand te-am vazut venind pe plaja, mi-ai acaparat intreaga atentie. Ramona esti o fata foarte frumoasa ... ai pielea atat de fina si de catifelata ... - Asa si ? Ce-i cu asta ? intreba fata. - Piciorusele tale sunt atat de superbe ... mi-ar placea enorm de mult sa le pot mangaia si saruta ! - Ha, ha, ha rase ea. Pai tocmai le-ai mangaiat si in plus sunt foarte unsuroase acum, iar aici nu e deloc locul potrivit, s-ar oripila toti pensionarii astia din jurul nostru ! - Stiu eu un loc foarte retras, la 5 minute de mers pe jos de aici, unde nu e nimeni si putem face orice acolo ! - Hm, zise ea, interesant ! Te vad un tip foarte atent cu o fata si foarte tandru ! Dar promiti ca n-o sa faci decat ceea ce te las eu sa faci ! - Bineinteles Ramona, cuvantul tau e ordin ! Spre surprinderea mea Ramona a acceptat propunerea.
Ne-am strans "bagajele" de pe plaja si ne-am dus in locul cu pricina ! - Da ai avut dreptate, zise Ramona, nici tipenie pe aici ! Bun domnule Robert, sa te vad acum de ce m-ai adus pana aici, in pustietate ! Inima imi batea deja cu putere, iar adrenalina crescuse la maxim cred. Ne-am intins prosopul si cearceaful unul langa altul, Ramona si-a dat jos sutienul si s-a intins pe spate cu fata in sus, rezemandu-se in coate. Am ingenuncheat la picioarele ei pentru a doua oara in acea zi ! I-am luat usor in maini fiecare piciorus si i-am dat jos cu ajutorul unui prosop moale si fin, nisipul de pe talpi si degetele ! - Ce faci, o sa se puna imediat la loc, intreba ea facandu-se ca nu pricepe ce vroiam sa fac. Mi-am apropiat buzele de talpile ei si am inceput sa le sarut, tandru si duios, peste tot. - Hm, zambi Ramona, iti place sa-mi saruti talpile vad. Am continuat cu sarutarile pana am acoperit intrega portiune a talpilor ei finute. Apoi am inceput sa-mi plimb limba pe ele. De la calcaie pana la degetele si invers. Desenam cu limba trasee aleatoare spre incantarea Ramonei. Mi-am dat seama ca ii place ceea ce simte. Apoi am ajuns cu buzele la degetul mare al piciorului ei drept. L-am cuprins intre buze pe tot si am inceput sa-l sug. Din ce in ce mai tare. - Ah ma exciti, gemu Ramona ! Am continuat astfel cu fiecare degetel al ei. Ramona ma privea usor excitata si placut surpinsa in timp ce sugeam minunatiile picioruselor ei. Crema protectoare intrase deja in pielea ei catifelata, astfel ca buzele mele au inceput apoi sa urce usor, pe gleznele ei fine, pe gambele arcuite, pe genunchi, pe pulpite si au ajuns in dreptul feminitatii ei ascunse acum doar de un petic negru de bumbac. Am sarutat-o jur imprejurul bikineilor, pe burtica, pe pelvis, i-am lins usor buricul facand-o sa geama ascutit, i-am sarutat bikineii peste tot simtind deja in nari adierea incredibila a parfumului ei sexual. - Ai acceptul meu sa continui zise Ramona, indemnandu-ma sa-i descopar comoara. Inca de cand ai facut gestul acela cu inghetata de pe slip, am simtit si eu aceeasi dorinta. M-am gandit in aceeasi clipa sa te palmuiesc sau sa-ti accept jocul ? Si cum de doua saptamani, de cand sunt in Constanta, n-am mai primit nici o limba in pizda mea cea dornica, m-am gandit ca am acum ocazia sa-mi satisfac aceasta dorinta. Asa ca da-i drumul si fa-ti treaba asa cum stii cel mai bine. Vreau sa ma faci sa juisez aici pe nisip ! - Voi face totul pentru a-ti iplini dorinta frumoaso, am zis, si i-am scos usor bikineii. Buzele pasaricii Ramonei s-au revarsat de-o parte si de alta a sexului ei minunat. Erau atat de voluptoase si foarte proeminente, poate cele mai mari pe care le linsesem pana atunci. Am inceput sa sarut cu pasiune fiecare particica din jurul pasaricii fetei. Imi plimbam usor limba pe labiile ei mari, atat pe dinafara cat si pe interior. Ramona gemea din ce in ce mai tare, vizibil excitata. Buzele au ajuns in dreptul clitorisului ei micut si adormit. Limba a inceput sa danseze ametitor in jurul lui, zgandarindu-i capul din cand in cand. Am simtit cum incepe sa creasca din ce in ce mai mult. In 2-3 minute era la dimensiunea maxima a lungimii. I l-am cuprins intre buze si am inceput sa-l sug. Ramona a scos un tipat. Ma temeam sa nu ne auda cineva, dar nu-mi mai pasa acum. Coapsele Ramonei s-au incolacit in jurul grumazului meu ca intr-o menghina. Ah dar ce dulce menghina. Ii mangaiam fesele cu ardoare, coapsele, burtica, in timp ce ea imi cuprinsese capul cu ambele maini si mi-l tinea strans lipit de sexul ei ! Avea o putere fantastica ! Eram captiv acum cu gura in pasarica ei ! Imi placea la nebunie ! Ramona gafaia si icnea din ce in ce mai tare : - Ahhhh ce bine e ... asa ... linge ... nu te opri ... ahhhh, asa. Ii sugeam labiile cate una, apoi pe amandoua deodata in timp ce limba mea se misca sacadat intre ele. Ah era atat de dulce, de umeda si de moale inauntru, ca imi venea sa-mi bag tot capul in pasarica ei. Ii atingeam cu varful limbii fundul vaginului, iar ea isi infigea unghiile in umerii mei de placere. O lingeam cu spatele limbii, acolo unde pielea este extrem de fina, iar ea se misca ritmic cu bazinul inspre gura mea avand spasme necontrolate de placere si excitare. Orgasmul a venit devastator si eliberator. Nectarul ei mi-a invadat gura, iar setea pe care o simteam m-a facut sa inghit totul in cateva secunde. Lichidul pasaricii ei mi se scurgea fierbinte si delicios pe gat, pana in stomac. Ah ce minunat ! Trupul Ramonei se destindea putin cate putin, in timp ce eu ii faceam toaleta pasaricii, lasand-o impecabil de curata ! - Ah m-ai terminat, zise Ramona. N-am crezut vreodata ca cineva poate linge atat de bine !

Pantyhose si foot fetish

Fantezie trimisa de:Limbist77

_______________________

Era o dupa-amiaza mohorata de noiembrie, cer intunecat, destul de frig. Intrasem intr-un magazin de haine pentru a-mi cumpara cate ceva. Pusesem ochii pe un bluzon si ma pregateam sa intru intr-o cabina de proba. Din pacate sau din fericire, ambele cabine erau ocupate, astfel ca am asteptat cuminte sa se elibereze una din ele. Nu trece nici un minut si din cabina din dreapta iese o tipa cam la vreo 37-38 de ani, satena, bine facuta, frumusica, ochi albastri, ce tinea in mana o pereche de pantaloni de dama, pe care tocmai ii probase, banuiam eu. Ma uit putin lung dupa ea si o vad cum se indreapta agale catre standul cu pantaloni de dama. Ma indrept catre cabina de proba prospat eliberata, dau draperia la o parte si intru. Un miros puternic de ciorapi de dama transpirati mi-a izbit narile cu putere. Aproape ca m-a naucit pret de cateva secunde. Gura mi s-a uscat instantaneu. Imi revin din nauceala, ies din cabina, iau la nimereala o bluza de dama dintr-un stand si o agat in cuierul cabinei de proba. Ma indrept apoi catre standul cu pantaloni de dama. Tipa care iesise din cabina era inca acolo, se uita la alte perechi. Ajung langa ea :
- Sarut mainile ! Ma scuzati. V-ati uitat ceva in cabina de proba.
Tipa se uita mirata la mine :
- Eu ?
- Da dumneavoastra. Am intrat dupa dumeavoastra in cabina de proba acum un minut si am vazut ceva care cred ca va apartine. Veniti putin.
Tipa foarte mirata, ma urma in cabina.
- Bluza aceasta. Nu va apartine ?
- Nu, raspunse ea la fel de mirata.
- Dar mirosul ?
Din alba se facu rosie la fata, lasa putin capul in jos, dar isi reveni rapid :
- Ce vrei de la mine ?
- Nimic, doar ca m-a impresionat puternic mirosul de ciorapi de dama !
- Da si ce-i cu asta ? Nu sunt o imputita, numai ca am alergat foarte mult astazi la serviciu si am cam transpirat !
- Stati linistita doamna, nu e nici o problema ! Mirosul ciorapilor m-a impresionat in sens pozitiv nu negativ !
Tipa ma privi tinta drept in ochi :
- Ma ! Te pomenesti ca ai un fetis pentru ciorapi de dama ?
- Da ! Aveti o intuitie perfecta ! Tipic feminina.
- Bun si ce propui in final ?
- Mi-e putin jenant sa va spun, dar totusi cu permisiunea dumneavoastra as face-o.
- Da-i drumul.
- Mi-ar placea foarte mult sa ma lasati sa va miros ciorapii !
Tipa izbucni in ras. Din situatia penibila de mai devreme, devenise acum stapana pe ea :
- Ai mai facut vreodata ?
- Da, spusei eu fara sa ezit.
- Esti insurat ?
- Nu !
- Cati ani ai ?
- 30. Dumneavoastra ?
- Multi inainte. Eu am aproape 39.
- Multi inainte si dumneavoastra.
- Mersi. Eu ma numesc Lia ! Tu ?
- Robert, raspunsei eu hipnotizat de privirea ei care ma sfredelea ca un jar.
- Uite ce e Robert. Eu sunt casatorita, dar barbata-miu e plecat luna asta in afara cu niste probleme. Iti pot indeplini fantezia ta, care sincer nu am mai practicat-o pana acum, dar cu o singura conditie si anume : tot ce facem amandoi ramane doar intre noi. Ok ?
- Sunt discret 100 % frumoasa doamna. Aveti toata increderea ! Niciodata nu am afectat in vreun fel vreo persoana de sex feminin !
- Bine. Atunci urmeaza-ma ! Si nu mai imi vorbi la persoana a doua zi-mi pe nume : Lia.
- Am inteles Lia !
Am iesit cu Lia din magazin si ne-am urcat in masina ei. Dupa 5 minute am ajuns in fata blocului in care locuia. Afara era deja intuneric. Lia a parcat masina, dupa care am luat liftul si am urcat la etajul 5. O usa metalica ma intampina la intrarea apartamentului. Inauntru foarte curat si foarte frumos amenajat. Am ajutat-o pe Lia sa-si scoata haina de blana si i-am pus-o in cuier.
- Lia am o rugaminte, daca se poate.
- Zi !
- Lasa-ma te rog sa te descalt eu.
- Da-i drumul, zise ea si se aseza pe un fotoliu aflat pe holul apartamentului, un apartament destul de mare de altfel, 3 camere peste 120 mp cred !
M-am asezat in genunchi si i-am luat piciorul drept in maini. Era incaltata cu niste cizme negre, din piele, pana la genunchi. I-am desfacut cu grija fermoarul, dupa care am tras usor de tocul cizmei si i-am scos-o. "Parfumul" ciorapilor ei ma izbi din nou. Purta ciorapi de matase negri, foarte fini si super sexy ! Mi-am apropiat fata de laba piciorului ei si am inspirat prelung, dupa care am sarutat-o usor.
- Hm domnule Robert ! Chiar iti place dupa cate vad !
- Da Lia, visam demult sa am aceasta ocazie !
I-am descaltat si celalalt picior, dupa care am incaltat-o cu niste papuci pufosi de culoare roz. M-am descaltat si eu, apoi am mers la baie si ne-am spalat pe maini.
- Hai in living, e mai cald aici !
Lia se aseza comod intr-un fotoliu extrem de confortabil. M-am asezat din nou in genunchi in fata ei. I-am scos papucii si i-am luat ambele picioare in maini, mirosindu-le indelung :
- Ah Mia ce aroma superba ! Imi patrunde pana in plamani, in stomac, in creier, peste tot. Ma simt acum ca un sclav al trupului tau minunat !
- Hm, i-auzi ! Si eu care te credeam un tanar serios, cand colo tu ai fetisuri cu ciorapi de dama ! Iti plac ciorapii mei ?
- Foarte mult !
- Si mirosul ?
- Da enorm ! Este puternic asortat cu hormoni feminini impregnati in acesti super sexy ciorapi.
- Pai atunci ce mai astepti ! Linge-i, ca banuiesc ca de-asta ai venit aici.
- Multumesc frumos Lia ! Esti minunata !
Indemnat acum si de proaspata mea cunostinta, mi-am lipit gura de talpile ciorapilor ei si am inceput sa le sarut peste tot. Limba mea iese din vizuina si incepe sa serpuiasca pe talpile Liei. Gustul ciorapilor ei e extraordinar. Amestec de matase dulceaga cu transpiratie sarata feminina, ah ce superb ! Gustul e innecacios, dar ma excita la nebunie ! Lia ma priveste usor ironica si excitata, dar totusi calma. Se pare ca nu era la primul foot fetish ! Talpile ciorapilor ei sunt deja umede de la saliva gurii mele nesatule. Imi indrept buzele catre varfurile ciorapilor excitanti si ii cuprind intai degetul mare, intre buze, prin ciorapi, apoi le cuprind pe toate. Incerc sa inghit cat mai mult din laba piciorului ei drept. Contactul piciorului cu fierbinteala gurii mele o excita pe Lia. O intrezaresc usor cum isi framanta sanii. Incep sa sug cu pofta degetele scumpelor ei picioruse, prin ciorapi. Repet acelasi procedeu si cu piciorul stang. Apoi alternativ cu fiecare pe rand ! Gustul e extrem de puternic ! Imi place teribil. Gustul ciorapilor de dama transpirati e unic ! Lia incepe sa-si miste usor laba piciorului in gura mea si o baga tot mai adanc ! Simt cum buzele mi se largesc de la grosimea piciorului ei, dar imi place enorm ! Are un picior zdravan, de femeie matura si puternica. Simt cum ea a preluat acum controlul si cum imi imprima ritmul de supt. Isi baga si-si scoate piciorul din gura mea din ce in ce mai repede. La un moment dat se opreste. Isi desface portjartierele si-mi spune sa-i scot ciorapii. Execut fara sa cracnesc.
- Asa, acum linge-mi si suge-mi calcaiele goale, vreau sa te simt si fara ciorapi.
Gura mea cuprinde intai calcaiul ei stang. E destul de poros cu asperitati, dar e super bine. Ii ling cu pofta calcaiele. Limba mea fina se plimba pe pielea lor tabacita. Lia isi baga mana dreapta in chiloti si incepe sa se masturbeze. Incep sa-i sug calcaiele asa cum mi-a poruncit. O aud cum geme incetisor, in vreme ce mana ei stanga maseaza sanii, iar dreapta se joaca in pasarica.
- Ia-mi degetele in gura si sugele, ordona Lia.
Ii cuprind la fel intai degetul mare si-l sug pasional, apoi cate doua, trei, pe toate. De data aceasta gustul este doar sarat, dar la fel de excitant. Ah cat am visat sa pot suge degetele unei femei ! Iata ca visul mi se indeplinea acum, din plin ! Sug si-mi plimb limba printre degetele ei, spalandu-le de transpiratia lasata de ciorapii ei matasosi ! Ador picioarele transpirate ale unei femei.
- De ajuns pentru azi, zice Lia, ridicandu-se de pe fotoliu !
Isi scoate mana din chiloti si imi baga degetul mijlociu in gura :
- Suge, zise ea !
Il primesc cu mare placere intre buze, asa cum eram ingenuncheat si sug cu pofta cam un minut !
- Iti place, cum sa nu !
- Imi place tot la o femeie Lia ! Pasarica ta e delicioasa, ca si piciorusele de altfel.
- Scena de foot fetish s-a incheiat. Sunt tare obosita. Am avut o zi grea astazi. Eu o sa merg acum sa fac un dus. Tu o sa te duci acasa si o sa rememorezi scenele de lins si supt. Daca zici ca-ti place pizda mea, maine dupa 17.00 te astept sa o cunosti mai in detaliu. Dar da-mi un telefon inainte, si-mi intinse cartea ei de vizita !
- Iti multumesc foarte mult frumoasa Lia. Esti atat de buna !
- Hai lasa vrajeala, voi barbatii sunteti atat de umili ca sa intrati pe sub fusta unei femei ! Va cunosc destul de bine.
- Eu tot ce fac si spun este numai din suflet Lia. Nu este nimic fals. Fac totul cu foarte mare placere.
- Stai linistit. Mi-am dat seama inca de la inceput. Altfel nu te luam la mine !
M-am ridicat, m-am incaltat si mi-am luat la revedere de la proaspata mea cunostinta feminina.
- Sarut mainile Lia ! Abia astept sa-ti gust comoara.
- Ciau, zise Lia si imi baga iar degetul ei mijlociu in gura. Sa nu-i uiti gustul pana maine !

Cum am luat muie de la Lia

Fantezie trimisa de:Limbist77

______________________

Ora 17.30, a doua zi, usa apartamentului Liei ! Sun. Trec cateva secunde. Nu foarte multe.
- Buna Robert ! Ce punctual esti ! Imi place ! Asa sa fii mereu !
- Sarut mainile Lia !
Ma aplec si ii sarut mana dreapta. Ea o intinde si pe stanga :
- Ai zis sarut mainile ! Asa ca vreau si pe stanga.
Avea dreptate. Ma fac comod. In apartamentul ei era foarte cald, desi afara cred ca erau temperaturi negative. Microcentrala termica de apartament isi facea din plin datoria.
Lia era incaltata cu niste papuci de casa moi si pufosi, cum am vazut ca-i placeau, iar in sus avea un halat de casa rosu, la fel de moale si pufos.
- Poftim in living, ma invita ea ! Ia loc. Azi o sa vedem cat de mult spui ca iubesti pizda ! Am avut iar o zi grea la serviciu si am transpirat foarte mult. Nu am facut dus special pentru tine. Daca ti-au placut ciorapii mei transpirati, cred ca iti va placea si pizda mea cea navalnica !
Isi desfacu cordonul halatului si se aseza comod in fotoliu. Privelistea oferita era extrem de imbietoare. Desi bine facuta, avea un trup perfect, se vedea ca face exercitii de intretinere. Sanii ei mari, de femeie matura, aproape ca pocneau sub cupele negre ale sutienului negru cu dantela. Chiloteii, le fel de negri si de dantelati, erau foarte fini si extrem de seducatori. Ma apropii de fotoliu si ingenunchez la picioarele ei. Ii sarut pe rand talpile, apoi urc cu sarutarile pe glezne, pe gambe, pe genunchi, pe coapse. Lia isi ridica picioarele si le pune de-o parte si de alta pe bratele plusate ale fotoliului, ajungand in pozitia ginecologica. Ii mangai usor exteriorul coapselor, iar gura mi-o apropii de superbii ei chilotei negri. Mirosul de pasarica incinsa devenise acum extrem de puternic. Stiam ca Lia avusese dreptate cand mi-a zis ca avusese o zi agitata astazi. Sarut chilotii ei nadusiti, jur imprejurul pasaricii, pe marginea dantelata, pe marginile pelvisului, apoi direct pe labiile ei. Lia scoate un oftat usor. Incep sa ling bucatica de bumbac care-i acopera feminitatea. Ii simt gustul dulceag-amarui. Ma excita teribil. Lia isi desface sutienul si incepe sa-si maseze sanii.
- Suge-mi chilotii, imi ordona ea !
Ma supun orbeste dorintelor ei si-i iau in gura partea de chiloti din dreptul pasaricii, sugandu-i pasional. Lia zambeste cu superioritate si ma priveste drept in ochi.
- Asa foarte bine ! Acum scoate-mi-i !
Ma ajuta sa-i duc la indeplinire dorinta apropiindu-si superbele picioruse.
- Very nice. Acum o sa-mi dai limbi asa cum imi place mie si o sa-mi provoci un orgasm devastator, iar gura ta insetata il va bea pe tot, pana la ultima picatura. Ai grija sa nu scape nici una, n-am chef sa-mi patez fotoliul ! Ai vreo obiectiune ?
- Nu Lia, spusei eu stupefiat ! Sunt doar extrem de uluit cum de ai atata precizie ? La aceleasi lucruri m-am gandit si eu. Ai puteri telepatice ?
- Ha, ha, ha, rase Lia ! Simt mereu ceea ce va doriti voi barbatii. Intamplarea face ca acest mod de cunnilingus imi place si mie. Si acum la treaba !
Sarut patimas pelvisul Liei, buricul, interiorul coapselor, zona pubisului. Apoi jur imprejurul sexului ei foarte proeminent. O simt cum devine din ce in ce mai excitata. Labiile ei foarte carnoase sunt rasfirate de-o parte si de alta la poarta intimitatii. Le sarut pe rand, centimetru cu centimetru. Lia geme usor. O simt tot mai fierbinte. Imi urc putin buzele si sarut jur imprejur mica ei bucatica de carne, numita clitoris. Ling usor imprejurul sau. Incepe sa se intareasca. Vascularizatia in zona e tot mai evidenta. Ii ating usor, in joaca, capul clitorisului, cu limba. Lia scoate un geamat ascutit. Mainile ei framanta sanii tot mai intens. O intrezaresc cum si-i mangaie si ii salta ca pe niste mingi. Amatorii de big tits ar fi fost in extaz acum daca ar fi vazut-o ! Apuc cu buzele clitorisul si incep sa-l sug usor. Este tare acum in gura mea. Il mozolesc cu limba. Lia imi prinde capul intre maini si mi-l ghideaza putin mai jos :
- Nu inca ! Ma faci sa-mi dau drumul si nu vreau acum ! Imi plac orgasmele vaginale mai mult decat cele clitoridiene. Linge-mi pizda ! Iti poruncesc !
Fac precum doreste frumoasa mea cunostinta. Ii ling labiile enorme de sus in jos si de jos in sus. Gustul lor sarat ma excita la nebunie. Simt transpiratia pizdei cum patrunde in mine. Mirosul ei dulceag de iasomie amestecat cu hormoni feminini imi atata toate simturile, ma scoate din minti. Il simt adanc in plamani.
- Ahhh Lia ce pasarica apetisanta ai, exclam ridicandu-ma cateva secunde din deschizatura ei !
- Taci si linge ! Nu te opri decat daca spun eu !
Continui supus desfatarea sexului ei. Cuprind una dintre labii cu buzele si incerc s-o o iau toata in gura. E foarte mare. Abia reusesc ! Imi umple toata cavitatea bucala. O sug si o ling cu pasiune in vreme ce Lia ma priveste de sus lingandu-si sanii. Procedez la fel si cu cealalta labie, spre deliciul tipei. Limba imi aluneca usor printre labii si-si face loc spre adancul fiintei ei. O misc usor unduitor intre peretii umezi ai vaginului. Mangai fesele Liei in vreme ce limba mea ii serpuieste in pizda! O rotesc acum sfredelitor in ea. Incerc sa-i ating fundul vaginului cu varful, dar nu reusesc. Lia se zbate si se zvarcoleste, iar gemetele devin acum tipete de placere, dar temporizate ca intensitate. Ma prinde cu mana dreapta de par si ma tine strans lipit cu gura de sexul ei. Imi simt limba captiva in pizda ei, muschii vaginului se contracta puternic, mai mai sa mi-o sugrume. Lia e foarte puternica. Limba mea se zbate acum in sexul ei provocandu-i spasme de placere.
- Ahhh ce bine e ... ahhh... linge... asa... nu te opri ... ahhh ... imi vine !
Suvoiul de lichid vaginal vine mult si fierbinte. Incerc din rasputeri sa-l inghit pe tot, asa cum mi-a poruncit Lia, si reusesc. Abia apuc sa inghit, ca al doilea val imi invadeaza din nou gura, de data asta mult mai putin decat prima data. Il simt cum mi se scurge pe esofag, fierbinte si delicios. Il simt pana in stomac. Lia e fericita, ma priveste satisfacuta, dar autoritara.
- Esti expert in limbi in pizda, zice ea destinzandu-si trupul, electrizat in urma orgasmului.
- Ma straduiesc din rasputeri Lia sa dau mereu tot ce e mai bun din mine. Pentru mine placerea unei femei e primordiala !
- Ai putea castiga bani frumosi in Germania, din limbi ! Multe nemtoaice singure sau maritate adora limbistii. Nu multi ling cu pasiunea ta.
- Poate ca da Lia ! Numai ca eu fac totul doar din placere, niciodata n-as putea primi bani pentru asa ceva !
- Ce muist prost esti ! Totul e pe bani in ziua de azi. Daca tot iti place sa iei muie de la femei, scoate si tu un ban din asta !
- Nu pot pentru bani Lia ! Eu fac totul gratis suta la suta si cu foarte mare pasiune !
Lia isi baga degetul mijlociu de la mana dreapta in anus, pana la capat. Mi-l baga apoi in gura spunandu-mi :
- Daca tot faci totul gratis, i-a suge-mi degetul !
Il cuprind pe tot si-l sug cu pofta. Lia si-l misca in gura mea avand grija sa-mi atinga cu el cat mai mult din interiorul cavitatii. Simteam gustul anusului ei amarui.
- Im ? Cum e ? Iti place limbistule ?
- E delicios Lia !
- Hmm, i-auzi ! Atunci treci si da-mi limbi in cur, spala-mi curul ca tot n-am apucat s-o fac !
Lia isi baga o perna sub fund, apoi isi pune talpile picioarelor pe bratele fotoliului, astfel incat sa ma poata privi in voie.
Imi apropii fata de fesele ei mari si puternice. Le sarut peste tot, atat cat sunt expuse de aceasta pozitie dorita de Lia. Apoi imi apropii gura de gaurica ei maronie. Ling jur imprejurul nervurilor ce-i inconjoara anusul. Apoi ii ling terminatiunile nervoase. Ii umezesc anusul cu limba. Adun broboanele de sudoare din jurul lui si le inghit. Ah ce gust superb are curul ei.
- Uita-te in ochii mei. Vreau sa-ti vad privirea in timp ce-mi dai limbi in cur.
Lia ma sfredeleste cu privirea ei in vreme ce-si freaca pizda cu mana dreapta. Ma simt ca un sclav care-si satisface stapana. Dar e atat de bine. Lia imi baga din cand in cand degetele din pizda in gura, obligandu-ma sa i le sug. Ii ling sfincterele cu mare pofta.
- Spala-mi bine curul ca a muncit mult azi si a transpirat. Spala-l si inauntru !
Introduc usor varful limbii in anusul ei. Gustul din sarat-amarui, devine acum doar amarui. Dar e atat de bun. Ador anusul unei femei. Ling constiincios anusul Liei, in vreme ce ea rade si se masturbeaza frenetic. Ii curat cu mare placere anusul, de toata transpiratia acumulata in cursul zilei. Lia se zvarcoleste tot mai puternic in vreme ce-si freaca pizda extrem de excitata.
- Lipeste-ti gura de pizda, ca-mi vine, zise ea luandu-mi capul cu mainile si potrivindu-mi gura la pasarica ei !
Abia apuc sa-mi etansez buzele de marginile ei, ca un nou val de lichid feminin tasneste in gura mea ! Este al doilea orgasm pe ziua de azi. Inghit cu nesat pana la ultima picatura, apoi ii toaletez pizda cu buzele si limba. Imi simt papilele gustative si simtul olfactiv cotropite de aromele pizdei si curului Liei. Ah cat de bine e !
- Ti-a placut muia primita astazi ?
- Super Lia ! Esti extraordinara. Foarte deschisa si directa.
- Doua zile o sa fiu plecata din oras, am niste treburi de rezolvat in tara, dar sambata pe la 21.00 te astept la mine. Vii ?
- Abia astept Lia ! Mi-ar fi placut sa merg si eu cu tine !
- Nu pot ! N-am timp de limbi acolo, din pacate, ca te luam ! In schimb pentru sambata ti-am pregatit o surpriza ! O sa-ti placa cu siguranta.
- Surprizele tale mi-au placut la nebunie Lia !
- Stiu. O sa-ti placa si asta ai sa vezi !
- Sunt convins frumoasa Lia !
Mi-am luat la revedere de la ea si am pornit catre casa cu simturile imbatate de aromele ei sexuale.