Reclama Ta

>RECLAMA TA AICI< CONTACT:totalinspiresrl@yahoo.com

duminică, 20 martie 2011

Adina si verisorul ei-3 capitole

Fantezie trimisa de:Gemenii

____________________

Adina s-a uitat la ceasul de pe peretele bucatariei, era trecut de 10:30, si verisorul ei Dan inca nu s-a ridicat din pat. Adina devenea foarte ingrijorata din cauza verisorului ei de douazecisidoi de ani, care pur si simplu nu mai avea chef de nimic de cand s-a despartit de logodnica lui in urma cu doua saptamani. Urmau sa se casatoreasca in cateva saptamani, dar din motive stiute numai de ei doi, acest lucru nu s-a mai intamplat. Asa ca, ca o iubitoare verisoara si o buna prietena l-a gazduit pentru cateva saptamani la ea acasa, pentru ca Dan practic a plecat din apartamentul pe care il impartea cu logodnica lui de mai bine de doi ani. Dan dupa despartirea lui, nu mai avea chef de nimic. Aceasta despartire si-a pus accentul foarte tare asupra lui, si se pare ca asta il manca de viu. Nu mai era tipul vesel si de gasca de inainte. Cu siguranta a iubit-o si inca o mai iubeste pe logodnica lui, mai bine zis fosta.
A trecut mai bine de o saptamana decand pur si simplu, dupa ce venea de la servici, se inchidea in camera de oaspeti pe care Adina i-a pus-o la dispozitie, si nu iesea afara decat in dimineata urmatoare, si pleca iarasi la servici. Nu scotea nici o vorba, doar mormaia cand ii punea o intrebare. Adina nu mai putea rezista. Dan, care pana acum mereu era un tip vesel, in aceste doua saptamani s-a transformat intr-un ursuz.
Era sambata dimineata, si era timpul ca Adina sa aiba o serioasa conversatie cu Dan despre ce s-a intamplat. Cand Dan a aparut la usa ei, acu doua saptamani, i-a zis doar ca s-a despartit de logodnica lui, si a rugat-o daca poate sa-l gazduiasca pentru ceva vreme pana cand isi gaseste un alt apartament in care sa locuiasca, nimic altceva, si ea, din cauza programului ei foarte incarcat inca nu a avut ocazia unei discutii serioase cu Dan pe tema asta. Si astazi, cum amandoi aveau liber pe perioada weekend-ului, nu putea sa existe o sansa mai buna.
Adina a batut la usa camerei de oaspeti unde era gazduit Dan, era trecut de 11:00 si el inca nu si-a aratat fata. Cand ea nu a primit nici un raspuns dupa ce a ciocanit la usa, a intrat in camera. Cortinele erau trase si camera era intr-un intuneric total. Adina a traversat camera pana la cortine si le-a deschis sa lase stralucitorul soare sa lumineze camera, apoi s-a intors inspre patul verisorului ei sa il trezeasca, dar s-a oprit muta in intentia ei. Verisorul ei dormea dus pe pat, spatele intors inspre ea, asternuturile patului lui aruncate la marginea patului intr-o gramada si el era total in costumul lui Adam!
Adina s-a intors rusinata din cauza a ceea ce a vazut, dar nu s-a putut abtine sa nu arunce o privire pe furis asupra feselor usor bronzate si musculoase ale verisorului ei. Inima ei a sarit peste o bataie, apoi a inceput sa bata ca nebuna si s-a simtit putin excitata. Nu l-a mai vazut pe verisorul ei nud decand s-a casatorit cu sotul ei, in urma cu cinci ani, imediat dupa ce a terminat liceu. Si trupul sotului ei, chiar daca acesta avea treizecisitrei de ani, nu era nici pe departe asa de bine tonifiat si musculos ca al verisorului ei, mai ales cu stomacul lui mare si spatele lui paros. Adina era curioasa, a simtit ca vrea sa vada mai mult din trupul verisorului ei si a inceput sa se aplece peste trupul lui adormit, incercand sa arunce o privire asupra penisului acestuia, dar dintr-o data Dan a inceput sa se intoarca in somn.
Adina s-a panicat. Si-a intors privirea de la el si repede a adunat niste haine murdare de pe podea. Ea spera ca Dan va crede scuza ei, ea nu putea sa-si imagineze ce va zice verisorul ei daca o prindea spionandu-l in acest fel, dar Dan nu s-a trezit, el doar a mormait ceva in somn si a cazut inapoi in ceea ce parea a fi un somn adanc. Adina a asteptat pentru cateva secunde inainte sa se intoarca roata inspre el iarasi.
Adina a lasat sa-i scape un audibil suspin. Dan era intors pe spate si Adina instantaneu a vazut ca el avea o erectie de dimineata! Preputul era tras inapoi numai sa etaleze un cap de penis bulbos si purpuriu. Adina a inghitit cu greutate, imaginatia ei a inceput sa lucreze de zor cu ganduri perverse. Organul verisorului ei era gigantic. Ei nu-i venea sa creada cat de dotat era verisorul ei, avea cel putin douazecisicinci de cm in lungime si era foarte, foarte gros, aproape cat o cutie de bere. Apoi s-a gandit la penisul mic si subtire al sotului ei si cum niciodata nu a reusit sa o satisfaca sau sa-i indeplineasca toate pornirile si nevoile sexuale. Sunt mai bine de zece ani decand ea si verisorul ei se balaceau in pielea goala in helesteul de langa casa bunicilor unde aveau obiceiul sa isi petreaca vacantele de vara, si cat de dotat a devenit de atunci.
Adina s-a simtit ca si cand ar dori sa ia monstruozitatea verisorului ei si sa-l suga asa cum numai ea stie, sa lase limba ei sa-l tachineze pana cand scapa de incarcatura aceea mare care cu siguranta o avea stocata in bile decand acesta s-a despartit de logodnica lui. Apoi a simtit un val de jena trecand prin ea, acesta e verisorul ei cu care a crescut si pe care il considera mai mult ca pe fratele ei mai mic, o voce interioara a zis. Adina s-a simtit putin dezgustata ca are asemenea ganduri despre propriul ei verisor. S-a decis sa iasa afara din camera, pauzand la usa pentru un moment ca sa arunce o ultima privire asupra trupului bine proportionat si musculos al verisorului ei, si mai ales la acea erectie de prima clasa, dar apoi a inchis usa cu grija in spatele ei, sa nu cumva sa-l trezeasca.
Dan a auzit usa inchizandu-se. Apoi a izbucnit intr-un ras ascuns, somnul fiind la mile distanta, fiind trezit in tot acest timp. Micul lui plan reusind cu succes. Lui Dan I s-a confirmat ceea ce el deja stia, verisoara lui suspina si ofta dupa frumusetea dintre picioarele lui.
Dan s-a decis sa incerce si sa o seduca pe verisoara lui cam dupa o saptamana dupa ce s-a mutat aici. Avea o slabiciune pentru verisoara lui de multi ani, si acum vroia sa vada daca si ea avea o slabiciune in inima ei pentru el. Faptul ca s-a certat cu logodnica lui a fost doar un motiv ca sa poata sa stea aici cu verisoara lui. Si dupa reactia ei la erectia lui totul era pe calea cea buna. El avea de gand sa se desparta de logodnica lui de foarte mult timp. In ultimul timp pofta lui de a face sex nebunesc cu verisoara lui il innebunea. Cu logodnica lui nu se intelegea deloc in ultimul timp, iar despartirea lor era o chestiune de timp, iar nunta, care intradevar era programata de mult timp sa aiba loc in urmatoarele saptamani, era inteles de la sine ca nu va avea loc. Dar totusi, daca planul lui nu functiona, Dan stia ca o poate recucerii pe logodnica lui fara nici o problema numai facand dragoste cu ea o noapte intreaga. Era indeajuns ca acesteia sa-i treaca furia pe el. Si in aceasta sambata, din cate a inteles de la Adina din scurtele conversatii pe care le-au avut decand s-a mutat aici, ca in acest weekend Adina era libera, Alex, sotul Adinei era ingropat pana la gat cu serviciul lui, asa ca acasa erau numai ei doi.
Dan mereu a fost foarte increzator in proprile lui forte si cu o personalitate foarte deschisa, in special cu femeile. Avea un farmec natural caruia putine femei ii puteau rezista. Prietenii lui au recunoscut ca Dan poate sa vrajeasca si pasarile din copaci, si binenteles trupul lui tonifiat si musculos nu ii faceau nici un rau deloc. Nici marimea penisului lui. Dan stia ca e cu mult mai dotat decat orice alt barbat, si asta il facea si mai increzator in sansele lui cu femeile, una din fetele cu care se intalnea inainte sa o cunoasca pe logodnica lui a refuzat sa il lase sa o futa pentru ca acesteia ii era frica ca o va rani cu unealta lui gigantica. Iar despartirea aceasta de logodnica lui era momentul ideal sa incerce sa o cucereasca pe verisoara lui.
Adina cu siguranta era o femeie care arata beton, una care mereu invartea barbatii pe degete, o femeie care pana acum i-a fost una din cele mai bune amice pe care un barbat le poate avea. Avea parul blond si la cei douazecisitrei de ani ai ei, avea un trup pentru care orice fotomodel ar muri de invidie. Adina, la fel ca Dan avea un program incarcat la servici, dar mereu isi gasea cateva ore pe saptamana sa mearga la o sala de sport. Sanii ei parea mari, fermi si rotunzi, ea de obicei nu purta un sutiem si Dan de multe ori a vazut sfarcurile ei mari impingandu-se prin vreun material subtire cand Adina purta vreo imbracaminte de vara, dar lui Dan ii placea cel mai mult fundul ei. Verisoara lui avea obiceiul sa poarte jeansi taiati foarte sus cand era in timpul liber pentru ca ea stia ca are un fund superb. Adina avea ceea ce se numeste un posterior tras la indigo, foarte rotund si plin si deasemenea foarte tonifiat. Si nu de putine ori s-a nimerit ca Dan sa treaca pe la Adina pe acasa pentru o cafea sau vreun sfat asa ca intre doi prieteni foarte vechi si sa o surprinda in vreo imbracaminte mai deocheata. Adina nu se rusina ca Dan o vede in aceasta imbracaminte, mai ales ca ei niciodata nu i-a trecut prin cap sa se gandeasca la Dan in vreun fel sexual, desi cateodata nici ea nu putea sa nu se gandeasca cum ar fi sa petreaca o noapte alaturi de acest mascul feroce cu care, din cauza relatiei de sange dintre ei doi, nu putea sa faca nimic sexual. Erectia lui Dan s-a reintors numai gandindu-se la posteriorul lucios al verisoarei lui. A inceput sa se masturbeze imaginandu-si ca organul lui plonjeaza intre fesele funduletului ei.
“Dane” Era vocea Adinei venind de jos.
“Da, Adina” a raspuns el.
“Daca ai chef sa mananci ceva, acu e momentul.”
Dan, cu un suras viclean, a raspuns “vin imediat.”

Capitolul 2

Dan a pasit in bucatarie. Verisoara lui era aplecata peste ghiuveta spaland niste vase. Purta o pereche de jeansi stramti, taiati foarte sus si un tricou rupt. Ochii lui Dan au sarit pe loc la fesele posteriorului ei cand s-a asezat la masa din bucatarie. Verisoara lui s-a aplecat peste ghiuveta si mai mult. Stramtul material intinzandu-se peste fiecare curba bine proportionata a posteriorului ei.
Dan iara se pomenea cu o noua erectie. “Ce ai de gand sa faci azi?” a intrebat Adina. Ea inca nu l-a vazut pe verisorul ei, temandu-se ca el va putea sa citeasca rusinea care a pus stapanire pe ea decand a vazut unealta lui gigant, ca el va observa ca ea l-a spionat in dimineata asta. Imaginea uneltei gigant a verisorului ei a reaparut in mintea ei. O cana pe care o spala a alunecat din mainile ei, aterizand inapoi in ghiuveta si un plescait mare de apa a acoperit partea din fata a tricoului ei taiat.
“La naiba” a murmurat ea.
Dan a privit-o pe verisoara lui, el stia ce gandea ea in acele momente.
“Esti bine, Adina?” a intrebat-o el inocent.
“Da, sunt bine” Adina a raspuns incercand sa se concentreze asupra spalarii veselei si nu asupra monstrului dintre picioarele verisorului ei.
Dan a terminat micul lui dejun si a dus farfuria la ghiuveta, impingand prohabul lui numai putin intre fesele ferme ale verisoarei lui. Adina a fost luata prin surprindere de actiunea verisorului ei, si a suspinat usor cand a simtit erectia lui vibranda impingandu-se usor intre fesele deabia acoperite ale fundului ei si aplecandu-se putin peste ea sa puna farfuria in ghiuveta.
“Spal eu asta, Adina” Dan a zis in urechea ei. Dan a luat prosopul de vase de la verisoara lui si a inceput sa spele farfuria. Adina era pironita intre verisorul ei si ghiuveta. Ea simtea erectia lui crescand si mai mult si impingandu-se intre fesele ei si mai tare. Pulsul ei a crescut. Ea se intreba daca el stia ce se intampla in mintea si trupul ei? Cu siguranta nu stia. Ea credea ca comportamentul lui Dan era ceva obisnuit, numai ca el asta vroia, sa dea impresia ca totul este ceva obisnuit.
Dan stia foarte bine ce face si a spalat farfuria incet, savurand momentul, un zambet satisfacator intinzandu-se peste chipul lui. S-a uitat in jos sa vada cum pantalonii lui sunt in intregime intinsi, pentru ca erectia lui se impinga in posteriorul stramt al verisoarei lui. Pun pariu ca ea simte totul, s-a gandit el in sinea lui. Dan a terminat de spalat farfuria si a pus-o pe ghiuveta.
“Am terminat, cred ca ma duc in spate si sa fac ceva plaja pentru o vreme.”
Dan s-a intors si a iesit afara pe usa din spate. Adina a stat acolo, simtea o usoara ameteala si pasarica ei era fierbinte si umeda. Inca mai putea sa simta cum monstrul gigantic si fierbinte al verisorului ei s-a presat de posteriorul ei. Ceva o impingea sa mearga sus in camera ei si sa se masturbeze pana cand nu toata aceasta pofta nebuneasca trecea, imaginandu-si ce poate verisorul ei sa faca intre picioarele ei, dar constinta ei i-a zis ca acest lucru ar fi gresit, niciodata nu va avea curajul sa faca acest pas impreuna cu verisorul ei… sau il va face?
Adina avea nevoie de niste aer curat sa-si mai curete aceste ganduri murdare. S-a decis ca un drum pana la supermarchet ar fi raspunsul ideal, sa faca cumparaturile pentru intreaga saptamana ce urma cum avea obiceiul. Adina a deschis usa plianta din spate sa-i spuna verisorului ei ca merge pana la supermarchet. Dan s-a dezbracat de tot ramanad doar in pantalonii scurti in care avea obiceiul sa inoate in piscina si era pe cale sa sara in piscina. Adina a admirat trupul lui iarasi, picioarele si bratele lui musculoase straluceau in lumina soarelui. Adina a simtit pasarica ei devenind si mai fierbinte si fara sa gandeasca a inceput sa-si frece mana dealungul pasaricii ei prin materialul subtire al jeansilor ei taiati, privind cum verisorul ei face un plonjon in piscina, spatele lui intors inspre ea. Dar dintr-o data a auzit usa din fata deschizandu-se.
“Buna, draga mea!”
Era sotul ei, Alex. Adina a iesit afara din ocheada ei pofticioasa si a incetat sa-si mai dezmierde pasarica si a pasit inapoi in bucatarie sa-l intampine pe sotul ei, in timp ce acesta intra pe usa. Alex avea treizecisitrei, cu zece ani mai in varstra ca ea, si in ciuda varstrei lui, avea o burta destul de considerabila. In ultimul timp, Adina a observat ca poate si diferenta de varstra, dar mai mult felul diferit al caracterelor lor, el un tip care dupa servici ii placea sa vina acasa si sa se uite la TV, iar ea, fiind foarte tanara avea chef ca dupa ce venea de la servici sa iasa in oras alaturi de sotul ei si sa sa distreze toata noaptea. Norocul ei era ca de multe ori cand sotul ei nu avea chef de aceste escapade nocturne prin cluburi, mereu il putea suna pe verisorul ei Dan, mereu sa putea alatura lui si logodnicei lui. Si apoi cheful redus in departamentul sex pe care sotul ei in ultimul timp nu mai prea il avea. Adina nici macar nu-si mai putea reaminti ultima data cand a facut sex cu sotul ei. E adevarat ca la inceput, cand ea si Alex erau proaspat casatoriti, o faceau aproape zilnic, dar in ultimul timp, dupa ce s-au asezat intr-o rutina, totul a devenit doar… rutina. Nimic spontan, nimic iesit din comun, doar… rutina.
“Esti bine?” Alex a intrebat-o, sarutand-o pe sotia lui pe obraz. “Pari cam excitata din cauza cuiva” a zis el, o privire de ingrijorare aparand pe chipul lui. Imaginea verisorului ei a fulgerat prin mintea ei.
“Sunt bine, doar ca e vreme cam torida astazi” a raspuns ea.
“Sigur. Ce mai face Dan? Si-a revenit dupa despartirea de logodnica lui?” a intrebat Alex.
“Incepe sa-si revina. E afara la piscina, din cate stiu eu.”
“Pai, cel putin numai sta toata ziua in camera de oaspeti dupa ce vine de la servici” a zis Alex sarcastic. Apoi s-a uitat la ceasul lui. “Shit, am intarziat la o intalnire. Am trecut pe acasa doar sa iau niste acte. Ma intors in jur de patru, bine, draga.”
“Dragul meu, nu vrei sa lasi toate la o parte si sa petreci aceasta minunata zi de vara impreuna cu mine?”
“Draga mea, sti ca pana nu inchei acest contract, nu pot.”
“Stiu, dar totusi, nu poti sa-ti iei macar o sambata liber. Am chef sa merg intr-un club diseara, si apoi am un chef nebun de tine.”
“Draga mea, sti ca nu pot. Azi am o intalnire foarte importanta, la fel si maine. In weekendul asta sunt mai ocupat ca niciodata. Vezi, poate scoti ceva de la Dan. Foloseste acest weekend si incearca sa vorbesti cu el, poate poti sa-l convingi ca mai exista si alte femei in afara de Andreea (logodnica lui). Cu siguranta poti sa-i aranjez vreo intalnire cu una din prietenele tale.”
“Bine, bine” a mormait Adina. Alex a sarutat-o pe obraz iarasi si s-a indreptat inspre biroul lui.
Adina a deschis usa plianta din spate sa-i spuna lui Dan ca si ea pleaca la niste cumparaturi. El tocmai a iesit afara din piscina dupa sesiunea lui de innot. Pantalonii scurti de innot era imbibati cu apa si erau lipiti de trupul lui. Adina clar putea sa vada penisul lui prin materialul subtire. Ea statea in liniste in cadrul usii si privea cum Dan a luat prosopul lui de pe sezlongul de langa piscina si a inceput sa se stearga. Apoi a lasat prosopul sa cada inapoi pe sezlong si si-a dat jos pantalonii. Penisul lui lung atarna intre picioarele lui ca un tub moale.
Adina a inceput sa dezmierde pasarica ei iarasi, presand in labile pasaricii ei cu degetele prin materialul jeansilor. Dan s-a indreptat inspre o sfoara de atarnat haine ude si si-a atarnat pantalonii scurti acolo. Apoi s-a intors roata si a vazut-o pe verisoara lui stand in cadrul usii si uitandu-se la el.
Adina s-a oprit din dezmierdadul pasaricii ei si a lasat mana sa-i cada pe langa corp. Ea si-a luat privirea de la trupul verisorului ei si si-a atintit-o in pamant. A inceput sa se panicheze. Dan cu siguranta a observat cum il priveste, ce putea el sa zica?
Dan a pasit inspre cadrul usii unde Adina statea. Inca mai era in intregime nud. Penisul lui saltand si leganandu-se moale dintr-o parte in alta, frecandu-se de coapesele lui musculoase cam pe la jumatea distantei dintre bifurcatia picioarelor si genunchi. El isi purta prosopul intr-o mana. Adina nu mai stia ce sa faca. Si-a mentinut ochii atintiti de pamant cand Dan s-a aproapiat de ea. Adina a simtit cum fata ei se roseste ca o tomata.
“Adina, ar trebui sa iesi aici afara unde e asa de bine” Dan a zis, infasurand prosopul lui in jurul mijlocului lui. El nu dadea nici o impresie ca a observat-o spionandul.
“Errr, nu chiar acum, Dane. Tocmai vroiam sa merg la supermarcht sa fac aprovizionarea pentru saptamana urmatoare.” Adina inca mai putea sa vada obscena umflatura a penisului lui prin prosop. A simtit cum fata ei arde de un rosu intens acum, inima ei batea nebuneste. “Tu nu vrei ceva?” a intrebat ea incercand sa para calma, si incercand sa evite sa se holbeze la prohabul verisorului ei.
“Adina, poti sa mergi la supermarchet mai tarziu, acum hai mai bine afara sa stai unpic la soare.” Dan a venit chiar langa verisoara lui. Pectoralii lui goi si musculosi stand chiar in fata ei.
“Du-te si pune un bikini pe tine si stai afara cu mine pentru un timp.” Dan si-a trecut bratele lui dealungul bratelor ei nude, trimitand scantei prin tot trupul Adinei. Ea s-a uitat la ceasul ei. Era doar 3:15. Avea timp sa faca plaja pentru vreo ora si apoi sa mearga la cumparaturi.
“Cred ca da, ma duc sa schimb.” Adina a disparut in casa. Dan a zambit iarasi cu surasul lui viclean…
Dan a privit cum verisoara lui a iesit zece minute mai tarziu si s-a indreptat inspre sezlonguri. Purta un bikini alb din doua bucati. Dan imediat a inceput sa aiba o erectie in timp ce o privea prin ochelarii lui de soare. Sanii ei pareau mai mari ca niciodata. Sutienul de bikini alb avea un decolteu larg si sanii ei ieseau foarte obscen afara prin el. Sfarcurile ei mari erau foarte vizibile prin materialul subtire al sutienului. El si-a lasat privirea sa calatoreasca in jos la pasarica ei. Movila ei era clar ca era fara nici un fir de par, iar despicatura ei se vedea destul clar prin materialul subtire al bikinilor ei. Picioarele ei lungi erau usor bronzate si bine tonifiate datorita exercitilor regulate la sala. Adina s-a asezat jos pe un sezlong langa verisorul ei, si s-a intors pe burta. Dan si-a aruncat privirea la posteriorul ei bine conturat. Bikini deabia acopereau fesele ferme ale fundului ei, si arata asa cum Dan si-a imaginat cu o distintiva forma de piersica asupra lor.
“Dane, de cand te-ai mutat aici nu am avut timp de o discutie serioasa. Ce s-a intamplat intre tine si Andreea?” a intrebat Adina, dornica sa afle motivele pentru care Dan s-a despartit de Andreea. Ea statea pe burta si il privea pe Dan.
“Nimic. Doar, amandoi ne-am dat seama ca relatia noastra nu mai merge, si cam asta basta. Scuza-ma, stiu ca esti cea mai buna amica a mea, dar inca nu prea am chef sa vorbesc despre asta. Pe moment doar vreau sa ma bucur de soarele asta” a zis Dan.
Adina intelegandu-l si cunoscandu-l cel mai bine pe verisorul ei, stia ca orice tentativa de a scoate ceva de la Dan era inutila cand spune ca nu are chef de vorbe. Asa ca s-a intins pe burta si a continuat sa se bucure de caldura soarelui. Dupa vreo cinci minute a zis “Woow, dar chiar ca e cald azi” a murmurat Adina. Ea avea ochii inchisi. Soarele cald cazand pe spatele ei.
“Adina, cred ca ai nevoie de putina crema de soare pe spate.”
Inainte ca Adina sa poate zice ceva, Dan intindea lotiunea pe umerii ei miscand degetele lui intr-o miscare circulara, intinzand lotiunea de soare pe pielea ei goala. Atingerea verisorului ei a facut ca Adina sa se tensioneze. Ea s-a prins de marginile sezlongului cand l-a simtit cum isi indrepta masajul in jos pe spatele ei, incet frecand crema peste ea.
“Esti foarte tensionata Adina. Esti bine?” a intrebat Dan inocent. El imi misca mainile pe marginile trupului ei si masa pielea din jurul pieptului ei.
“Cred ca sunt doar obosita. Dupa o zi in care nu mi-a mers nimic la servici si sforaitul lui Alex de azi noapte, nu am putut dormi deloc” Adina a raspuns, nevrand sa dea de gol motivul adevarat din cauza caruia era asa de tensionata.
“Da, si eu l-am putut auzi din camera mea” a raspuns Dan in timp ce se masa in jos pe mijlocul ei. El si-a plasat degetele la baza spinarii ei destul de tare. Soldurile verisoarei lui s-au ridicat usor de pe sezlong, impingand fundul ei rotund inspre el. Dan a zambit cand a vazut asta, si si-a continuat actiunea. El si-a alunecat mana intre coapsele ei zvelte, si a masat movila pasaricii ei prin chilotul ei de bikini.
Adina a simtit cum verisorul ei se misca intre coapsele ei. El si-a presat mana de pasarica ei. Ea s-a simtit socata din cauza a ceea ce facea el, dar ceva a fost aprins in creierul ei, un instinct primar din adancurile interiorului ei.
“Dane, opreste-te, acum.” A incercat sa se prefaca furioasa, si o parte din ea chiar era. Lucrul asta era foarte ciudat, ea ar fi trebuit sa se ridice si sa plece, dar impulsul si nevoia crestea din ce in ce mai tare in interiorul ei.
“Adina, vrei sa-ti fac asta, nu-i asa, spune-mi ca nu-ti place.” Dan a presat si mai tare prin material. El freca degetele lui de pasarica ei din ce in ce mai mult, facand-o pe Adina sa se prinda puternic de marginile sezlongului. Ea se agita sub atingerea lui, trupul ei incepand sa raspunda.
“Dane, te rog, trebuie sa te opresti chiar acum.” Adina acum se ruga de verisorul ei, ea stia ca nu mai putea da inapoi, nu acum.
Dan nu a zis nimic, cand el si-a indepartat mana de la pasarica ei, Adina a suspinat. In ea erau niste sentimente si emotii care se luptau in capul ei. Ea era intr-un bucuroasa de el s-a oprit, ce a facut el era un lucru obscen, dar trupul ei si in particular pasarica ei vibra de dorinta si nevoie.
Dar Dan doar incepea. Inainte ca sa-i dea verisoarei lui timp sa-si aseze gandurile, el iarasi a mai facut o mutare. A pus stapanire pe snurul bikinilor verisoarei lui si i-a tras in jos, expunand fundul ei alb. El a continuat sa traga in jos pana cand chilotul ei erau in jurul coapselor ei. Coapsele verisoarei lui erau deschise putin si el putea sa vada pasarica ei neteda si catifelata. Dan avea acum acces liber intre coapsele neacoperite ale verisoarei lui si cu o miscare experta a mainii a despartit labile pasaricii ei, in timp ce doua din degetele lui pline de ulei cremei antisolare au intrat in pasarica ei stramta.
“Ohhhhhhhhhhhhh, mmmmmmmmmmmmm.”
Adina luata prin surprindere de eforturile reinnoite ale verisorului ei, a lasat un geamat adanc sa-i scape cand degetele lui au inceput sa se impinga si iasa afara din pasarica ei lacoma. Trupul ei a inceput sa raspunda la stimulatia lui si ea isi impingea soldurile in sus iarasi sa intalneasca degetele lui pompande. Ea isi spunea in sine ca nu ar trebuie sa-i placa asta, dar trupul ei era dornic si pofticios sa il lase pe verisorul ei sa ii faca asta.
“Te rog, Dane, sunt veeeeeerrrriiisssooooaaaarrrrraaa ttttaaa, ohhhhh, daaaaaaaaa.” Vocea Adinei a ramas muta, trupul ei punand stapanire pe ea, ea avea nevoie sa fie satisfacuta sexual acum. Si-a ridicat fundul si mai sus si si-a adus genunchi la pieptul ei, aproape stand in patru labe.
Dan stia dupa multe experiente anterioare cum sa manipulezxe pasarica unei femei doar cu ajutorul degetelor lui. El repede si usor a gasit clitorisul ei si a inceput sa-l frece.
“Ohhhhhh, asta e iubire, asta eeeeee, maaaaaaii tareeee, daaaaaaaaaaa” se schelaia Adina cand Dan ii manipula clitorisul, muschii pasaricii ei strangandu-se in jurul degetelor lui. Ea isi legana trupul inainte si inapoi pe sezlong.
Dan s-a uitat in jos la fundul ei, in timp ce ea se legana inainte si inapoi, ca o piersica era, a gandit Dan in sinea lui, cred ca il gust. Dan si-a aplecat capul si usor a muscat fesa ei stanga. Verisoara lui s-a schelait din cauza placerii si durerii muscaturii lui.
“Ugggggghhhhhh, nu o musca pe vara ta” a reusit sa suspine Adina, dar era prea cuprinsa de placerea ei sa-i mai pese. Frecatul pasaricii ei si in particular al clitorisului ei au aruncat-o pe Adina in flacari. Era foarte aproape sa aiba un orgasm. Sanii ei se zgaltaiau in prinsoarea sutienului ei.. Sfarcurile tari si erecte, pieptul ei era acoperit cu o mancarime rosie din cauza excitatiei. Ea putea sa simta cum orgasmul se construia in interiorul ei. S-a prins puternic de marginile sezlongului, articulatile devenind albe din cauza efortului stramsorii ei.
“Asta e, mai tare iubitule, freaca. Oooooghggggg, mai tare.”
Dan a facut asa cum verisoara lui a zis si masa mai tare, tachinand clitorisul ei cu doua degete. Verisoara lui isi legana trupul si mai tare, fundul ei impingandu-se inapoi si inainte inspre el.
“Putin mai tare, ugggghhhhhh! Asta e, maseaza clitorisul meu, ohhhhhhhhhh!”
Dan a simtit cum verisoara lui era aproape de orgasm acum. Transpiratia curgea de pe fesele ei rotunde, aflate sub soarele fierbinte. El putea sa simta aroma de mosc venind din porii ei. El a incetinit masajul asupra clitorisului ei, incetinind constructia inspre orgasm a verisoarei lui. Cu mana lui libera Dan a pus stapanire pe sutienul de bikini al Adinei si a eliberat sanii ei din inchisoarea lor. Acestia s-au zgaltait pentru un moment in timp ce el incepea sa ciupeasca sfarcurile ei erecte intre degetul mare si degetul aratator. Valurile de placere intensa se rupeau prin Adina in fiecare secunda, verisorul ei ciupea sfarcurile ei foarte placut si expert fortand-o sa geama de placere.
“Ohhhhhhhh, te rog iubitule, pune pula aia gigantica a ta in mine, acum, dragul meu.” Adina chiar ca se ruga de Dan sa faca asta.
“Verisoara ta o vrea asa………………………………….. Uuuuuuggghhhh!……. asa de mult, dragule!”
“Atunci iti place ce ai vazut in dimineata asta?” a intrebat-o Dan bucuros.
Oh, nu! s-a gandit Adina, Dan a fost treaz in tot acel timp cand ea a fost in camera lui, mi-a intins o capcana. Acest gand a socat-o putin, ea si-a dat seama ca el a stiut in tot acest timp ce face, toate aceste lucruri pana acum au fost sa o incite din ce in ce mai tare.
“Ticcccccaaaaallllooooossss ceeeeee eeeeeessstttttiiii!” a gemut Adina. Ea aproape ca a ajuns la punctul din care nu se mai putea reintoarce, orgasmul ei era pe cale de a fi dezlantuit.
Pe fundal Adina a auzit o masina intrand in garaj. Ea si-a deschis ochii sa se uite la ceasul ei. Era 4:15, la naiba, era Alex, sotul ei!
“Dane, Alex a venit acasa.” Adina a inceput sa se panicheze, Ea a uitat de tot de orgasmul ei impertinent, gandindu-se la ce se va intampla daca sotul ei o va surprinde in aceasta pozitie. Sotia lui sa fie masturbata de verisorul ei! Dan si-a retras degetele din pasarica Adinei, sucurile vulvei ei acoperind mana lui. El s-a ridicat, lingandu-se pe degete. Adina de asemenea s-a ridicat. Si-a tras chilotul bikiniului in sus peste pasarica ei expusa si s-a intors cu fata la verisorul ei. O intelegere subita a situatiei a pus stapanire pe ea, Dan, verisorul ei, woow, la ce se gandea? Se simtea furioasa pe ea insasi pentru ca l-a lasat sa o manipuleze in acest fel si era furioasa pe verisorul ei pentru ca a facut acest lucru. Dan inca mai lingea sucurile pasaricii ei de pe degetele lui.
“Ai un gust foarte bun, Adina” a zis Dan, un zambet viclean intinzandu-se dealungul chipului ei.
Adina si-a iesit din fire. Ea si-a ridicat mana sa-l plezneasca pe fata, dar Dan a vazut intentia ei, a prins mana ei si a tras-o pe verisoara lui inspre el. Adina a auzit usa din fata inchizandu-se. Dan si-a pus mana pe fundul Adinei si a tras-o mai aproape de el. A sarutat-o pasional pe buze, ea a incercat sa reziste, mana lui se misca pe dedesuptul materialului chilotului ei prin spate so el a pus stapanire pe fesele ei. Tragand-o si mai aproape, el si-a fortat limba in gura ei. Nevoile Adina s-au revarsat, sotul ei iarasi uitat in timp ce intalnea limba verisorului ei cu a ei.
“Cineva acasa.” L-a auzit pe sotul ei cum striga prin casa.
Adina s-a intins in jos si a prins penisul erect al verisorului ei prin prosopul lui, infasurandu-si mainile in jurul sulitei lui groase si strangandul usor. Danta si nevoia din pasarica ei a pus iarasi stapanire pe ea, ametind-o.
“Cineva afara” Sotul el, Alex statea langa usa plianta. Sezlongurile erau chiar dupa coltul casei, intr-o anexa si el nu putea sa ii vada pe cei doi din locul unde statea.
Panica iarasi a pus stapanire pe Adina. S-a rupt din imbratisarea verisorului ei. El a lasat liber fundul ei, zambind el l-a plesnit usor, si si-a frecat cealalta mana peste sfarcul ei drept.
“Da dragul meu, suntem aici in spate” a raspuns Adina cutremurandu-se.
“Doar imi fac o bautura, vrei si tu una?” a strigat Alex inapoi.
“Da. Un Martini ar fi ………..” Dan s-a aplecat in jos si a inceput sa linga si sa tachineze sfarcul ei drept. Adina a trebuit sa opreasca un geamat ce era sa-i scape, sfarcurile ei era foarte sensibile acum si simtea un val de placere cum se intinde prin tot corpul ei. Faptul ca sotul ei era la cativa metri de ea si pericolul de a fi prinsa au facut-o sa se simta si mai excitata.
“…………………Martini ar fi grozav” a reusit sa zica Adina in timp ce tinea capul lui Dan apasat in jos, impingandu-l in jos la sfarcul ei erect. El a cupat sanul ei pe dedesupt, impingandu-l in sus inspre gura lui lacoma. Si miscat cealalta mana in jos la movila pasaricii ei si iarasi a inceput sa o maseze, usor de data asta.
“Oooooooooohhhh, daaaa” a gemut Adina.
“Vine imediat” sotul ei a zis, mergand inapoi in bucatarie.
“Opreste-te Dane, sotul meu……………ohhhh…….. sotul me………ugggghhhh” Cuvintele nu mai puteau sa iasa cum trebuie din gura ei, capul ei ametit cu aceste sentimente pofticioase. Dan a rupt imbratisarea lor, lasand-o pe verisoara lui sa incerce sa-si readuca pulsul si rasuflarea la normal.
“Esti bine, Adina, dar terminam asta in curand” a zambit el cu acel zambet viclean al lui si a inceput sa paseasca inspre casa, mergand roata sa nu il intalneasca pe Alex in bucatarie. Adina a stat acolo pentru un moment privind cum verisorul ei pleaca. Pasarica ei era incredibil de umeda si pulsa salbatic. Verisorul ei a excitat-o asa de tare. Intregul ei trup era fierbinte si transpirat. Si-a impins peste cap parul imbibat in transpiratie si a luat sutienul de pe sezlong, repede punandu-l la loc pe sanii ei. S-a asezat jos pe sezlong chiar cand sotul ei trecea de coltul casei aducand o tava cu bauturi. Alex i-a zambit, fara sa observe ca ceva era in neregula.
“Deci, ceva s-a intamplat cat timp am fost plecat?” a intrebat Alex.
Adina nu putea sa-l priveasca in ochi. Se simtea jenata si vinovata din cauza a ceea ce s-a intamplat. Verisorul ei a sedus-o pana aproape de punctul de neintoarcere. Daca sotul ei nu ar fi venit acasa, cine stie ce s-ar mai fi intamplat………………………….

Capitolul 3

Adina nu l-a mai vazut pe verisorul ei in acea seara. S-a mentinut ocupata, terminand niste lucruri care au fost amanate in timpul saptamanii si pregatind o cina usoara pentru ea si Alex. Dar in tot acest timp nu se putea abtine sa nu se gandeasca la ce s-a intamplat mai devreme. Inca mai putea sa simta cum degetele verisorului ei au manipulat pasarica ei. Dan a condus-o intr-o frenezie sexuala nemaintalnita de mult timp, dar el nu a terminat treaba si ea devenea din ce in ce mai excitata pe masura ce seara se apropia.
Impreuna cu sotul ei a luat o cina linistita. Au avut o conversatie scurta. Adina l-a intrebat pe Alex daca nu are chef sa iasa in oras in seara asta, dar el, datorita oboselii de la servici a zis ca mai bine sa amane asta pentru o alta seara. Apoi auzind refuzul lui, Adina a inceput sa-i puna niste intrebari, ceva de genul in ce stadiu a ajuns contractul la care lucreaza el si cum a fost la servici. Alex era director de vanzare la o firma foarte mare din oras, si Adinei nu prea era interesata slujba lui, mai ales in aceste momente.
Dupa ce a facut un dus si a terminat micile treburi de prin casa, a mers devreme la culcare. Se simtea destul de obosita dupa intalnirea erotica cu verisorul ei si mereu incerca sa adoarma pe cand Alex venea la culcare. Sforaitul lui a tinut-o trezite de multe ori decand s-au casatorit si deveneau din ce in ce mai puternice pe masura ce inainta in varstra. Doctorul i-a zis ca sforaitul era datorita greutatii lui. Cateodata, Adina era nevoita sa se refugieze intr-un dormitor liber, unde patul era foarte incomod.
Adina a incercat sa nu se gandeasca prea mult la ce ii va spune verisorului ei cand il va revedea maine, dar nu va mai lasa nimic din ceea ce s-a intamplat in dupamasa aceasta sa se mai intample iarasi. Ea inca se simtea putin furioasa ca Dan a manipulat-o intr-un astfel de mod si a adormit zicandu-si in sine ca nu va lasa sa se intample asta niciodata.
Dan s-a uitat la ceasul de pe noptiera lui. Era 2:00 am. S-a inchis iarasi in camera de oaspeti pe care o ocupa, incercand sa nu-i intalneasca pe Adina si Alex pentru tot restul zilei, nu din cauza faptului ca era rusinat sau se simtea vinovat de ce i-a facut verisoarei lui, ci din cauza faptului ca deja a planuit urmatorul pas in seductia Adinei.
Dan a deschis usa camerei lui in liniste. Camera Adinei si a lui Alex era la capatul coridorului si el s-a furisat in jos pe coridor in liniste, evitand sa faca orice zgomot. El foarte clar putea sa auda cum Alex sforaia, lungi si adanci inspiratii urmate de o respiratie zgomotoasa prin gura. Grasanul ala ar trebui sa mai scape de acele kg in plus, s-a gandit in sine.
Dan a deschis usa camerei lui Alex si Adina cu grija, si a pasit inauntrul camerei lor. Era intuneric, dar putea sa observe conturul grasun al lui Alex in partea indepartata a patului. Era cu fata spre peretele indepartat. Sforaitul lui fiind incredibil de zgomotos acum. Adina era intinsa langa el. El putea sa vada cum aceasta statea pe spate. Asternuturile acoperind fata ei partial. Dan a simtit cum organul incepe sa-i creasca anticipand ceea ce va face. El a pasit langa pat, in partea Adinei si a ingenuncheat pe podea. A ridicat asternutul indeajuns cat sa-si puna capul si umerii sub asternut. Buzele lui razuind unul din picioarele Adinei si Dan si-a deschis gura si a supt degetul ei pentru o clipa, inainte sa se miste in sus pe trupul ei.
Adina a crezut ca are un vis erotic adus de experienta cu verisorul ei mai devreme in zi. Ea putea sa simta maini pe picioarele ei, apoi o limba lingand pielea ei. A suspinat usor stiind ca nu va dura.
Dan si-a plimbat limba in sus pe piciorul Adinei, oprindu-se aici si acolo sa muste usor pielea ei. El a simtit cum ea isi misca trupul putin si suspina cand trupul ei a inceput sa raspunda la saruturile lui. Adina cu siguranta inca nu s-a trezit. Dan si-a miscat mainile in sus pe mijlocul ei. El a simtit conturul unor chiloti si, punand degetele sub elasticul chilotilor, a inceput sa ii traga in jos, incet.
Adina a simtit cum chilotii ei sunt trasi in jos si si-a ridicat putin fundul in sus de pe pat sa ajute. Asta nu era nici un vis. Alex niciodata nu a incercat aceasta apropiere, s-a gandit Adina. Acum ea era pe jumatate trezita, iesind dintr-un somn adanc, dar apoi l-a auzit pe sotului ei sforaind zgomotos langa ea. Nu putea fi Alex atunci. Adina a simtit niste buze sarutand interiorul coapselor ei, apoi o limba fierbinte si umeda a inceput sa traseze o poteca inspre pasarica ei.
“Oooohhhhhhh!” Adina nu a putut sa se abtina sa geama usor. Daca nu era Alex, atunci cine era……
“Dane! Te rog, Dane, opreste-te” a soptit Adina, constienta ca sotul ei era chiar langa ea. Ea a incercat sa se intoarca intr-o parte, sa se indeparteze de limba fierbinte care se presa, dar verisorul ei, simtind ca incearca sa scape, si-a pus amandoua maini pe coapsele ei, tintuind-o.
“Dane, nu face asta, nu iarasi” a implorat Adina.
Dan nu asculta. El a deschise coapsele verisoarei lui putin si si-a miscat capul in sus peste vulva ei. El a inhalat aroma de mosc care inconjura pasarica ei, impingand limba lui intre labile umede ale pasaricii ei.
“Uuuuuuuuuhhhhh” Adina si-a aruncat capul pe spate si a gemut zgomotos cand verisorul ei a inceput sa-si insurubeze limba in sus si-n jos pe despicatura pasaricii ei. Ea isi agita fundul incontrolabil, ridicandu-l de pe pat, zdrobind vulva ei in fata verisorului ei, toate sentimentele excitabile care cresteau in interiorul ei intreaga seara fiind dezlantuite singure in timp ce valuri de placere pulsau prin tot corpul ei. Adina a reusit sa-si roteasca capul intr-o parte sa se uite la sotul ei. Alex era intors cu spatele la ea, dar sforaitul lui constant au asigurat-o pe Adina ca inca mai dormea adanc.
“Nu, Dane, Sunt verisoooooooaaaaarrrraaaa ttaaaaaaaa……… ooooooh!” Adina nu a putut sa termine propozitia, dar nu vroia asta. Toate gandurile despre cel ce facea aceste lucruri minunate trupului ei disparand ca prin minune.
Dan s-a prins de fesele Adinei, tragand vulva ei mai aproape de limba lui asteptanda. El a gasit clitorisul ei umflat, razuind limba lui dealungul lui.
“Ohhhhhhhh, uuuuuuuggghhh…… DA! Oh, daaaa! Daaaaaaaaaa!” Adina incerca cu greutate sa nu faca nici un zgomot, dar verisorul ei expert tachina clitorisul ei, trimitand-o intr-o convulsie. Ea s-a intins in jos sub cearceaful care o acoperea si a impins capul lui in jos tare inspre pasarica ei. Ea acum isi salta trupul salbatic de pe pat. Arcurile patului scartaind sub presiune si capataiul patul se lovea usor de perete, totusi sotul ei continua sa sforaie mai departe, nestiind de linsoarea pe care Dan o dadea Adinei chiar acolo langa Alex.
Adina si-a aruncat picioarele peste umerii verisorului ei, ingropand calcaieie ei in spatele lui. Ea isi trecea o mana peste fruntea ei transpirata, stergand parul blond de pe fata ei. Apoi si-a infasurat mana ei in jurul capataiului patului, arcuind spatele ei in timp ce un alt val de incontrolabila dorinta a trecut prin ea ca un soc electric.
“Dane……… OH! Am nevoie de pula ta… uuuuuuuuuuuuuhhhhh!… am nevoie de pula ta in mine!” Adina s-a auzit implorand.
“Nu pana cand termin aici jos” Dan a raspuns, limba lui lapaind la clitorisul ei si mai tare, inghitind sucurile verisoarei lui. El si-a luat mainile de pe coapsele ei si le-a plimbat in sus pe trupul ei, prinzand sanii ei rotunzi si fermi, apoi a pus stapanire pe sfarcurile ei si i-a strans usor, rotindu-i intre degetele lui.
“Ugghh! Ugggghhh! Ohhhhhhhh!” Intregul trup al Adinei parca era in flacari. Ea nu putea sa se abtina sa nu planga afara placerea ei, gemetele ei puternice amestecandu-se cu sforaitul sotului ei care era chiar langa ea. Ea a muscat de un cearceaf sa ascunda plansetele ei de placere, prinsoarea de capataiul patului strangandu-se si mai tare, in timp ce acesta se lovea si mai tare de perete, iar Adina isi legana si salta trupul de pe pat. Arcurile si incheieturile patului scartaind si mai tare, in timp ce Adina incepea sa se apropie de orgasmul ei. Ea nu mai putea sa se retina pentru mult timp, pasarica ei parand parca sa explodeze.
“Ohhhh, viiiiiiiin, VIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN!”
Adina a scuipat cearceaful afara din gura ei cand a ajuns pe culmea orgasmului. Ea a uitat totul despre faptul ca nu trebuie sa scoata vreun sunet, iar pasarica ei a inceput sa se contorsioneze incontrolabil. Ea si-a arcuit spatele in timp ce fiori de placere se imprastiau prin tot corpul ei, ridicand partea inferioara a trupului ei de pe pat. Scartaieturile patului gemand si mai puternic decat ea, totusi Dan continua sa linga vulva verisoarei lui, gustand si inghitind sucurile pasaricii ei cand izvorau afara din ea. Adina nu mai putea sa se controleze. Ea isi arunca picioarele de colo colo, avea un alt orgasm, apoi un altul s-a dezlantuit prin ea. Ea niciodata nu a experimentat nimic ca ce a experimentat acum. Faptul ca ceea ce se intampla era asa de gresit a facut-o si mai excitata.
“Ugggggggggg,,, DAAAA!…………ohhhhhh………daaaaaaaaaaa!” Plansetele ei de pasiune avand un ecou prin intreaga camera, in timp ce ultimele pulsuri de electricitate sexuala s-au oprit. Adina doar statea acolo incercand sa-si aduca respiratia la normal. Ea iarasi si-a sters parul ei lung si imbibat cu transpiratie de pe chipul ei. Intregul ei trup acum era imbibat cu transpiratie. Dan inca mai lapaia la pasarica ei cu limba lui, tachinand clitorisul ei. El stia ca verisoara lui a avut mai mult de un orgasm si s-a simtit multumit ca el a fost cel care i-a facut acest dar. El deja simtea cum pasarica verisoarei lui raspundea iarasi la atacul lui prelungit.
“Draga mea, esti bine?” Era Alex. Gemetele puternice ale Adinei cand a ajuns in culme se pare ca l-au trezit. Adina a simtit cum panica fuge nestingherita prin trupul ei, dar ea inca mai mentinea capul lui Dan presat in pasarica ei. Limba lui lunga si fierbinte imprastindu-si magia asupra ei iarasi.
“Scuze, cred ca am avut vreun vis sau ceva. M-am trezit transpirata.” Adina nu s-a retinut sa nu zambeasca din cauza raspunsului ei.
“Vrei sa te ghemuiesti langa mine?” a intrebat Alex.
Dan a stiut ca e timpul sa plece. El si-a luat limba de la pasarica ei si a alunecat cu grija afara din pat prin capataiul patului, plimband limba lui in jos pe interiorul piciorului verisoarei lui. Adina a simtit cum verisorul ei aluneca de pe trupul ei transpirat si fierbinte. Ea s-a intors inspre sotul ei si s-a rotit inspre el, punand o un brat peste pieptul lui.
“Nimeni nu te va atinge in timp ce eu sunt aici, dragoste, ai incredere in mine” Alex a zis somnoros.
Dan s-a furisat afara din camera, inchizand usa cu grija in spatele lui, iarasi acel zambet viclean aparand pe fata lui. Trupul Adinei inca mai pulsa, limba verisorului ei a reusit sa imprastie o parte din sentimentele perverse pe care le simtea, dar lungul si grosul lui penis ar fi fost mult, cu mult mai bun, s-a gandit Adina in timp ce isi inchidea ochii……

7 comentarii:

  1. Aștept dne amatoare vreau să vă sit nectarul pe limbuță mea .0725244427

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador sa dau limbute aștept doritoare sunați cu încredere va răspund 0754597856

    RăspundețiȘtergere
  3. Disponibil la toate tipurile de fantezii 0747478541

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutare!
    Cine(a făcut)face incest cu...?!
    -Sora...
    -Mama...
    -Mătușa...
    Ai o dovadă că(ai făcut)faci...?!
    -Fotografii(în diferite poziții)goală...?!
    -Filmulețe(în diferite poziții)când te joci cu ea în pat...?!
    Atunci te aștept,instalează aplicația:Signal-mesagerie privată(Magazin Play)
    Aplicația este 100% gratuită,ba mai mult e fix ca WhatsApp-ul...
    Adaugă în agenda telefonului(SIM)
    Telefon:0720252543(fără apeluri și mesaje)
    Vă aștept...
    CER și OFER...SERIOZITATE și ÎNCREDERE!
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere