Reclama Ta

>RECLAMA TA AICI< CONTACT:totalinspiresrl@yahoo.com

duminică, 20 martie 2011

Cum am luat muie de la Lia

Fantezie trimisa de:Limbist77

______________________

Ora 17.30, a doua zi, usa apartamentului Liei ! Sun. Trec cateva secunde. Nu foarte multe.
- Buna Robert ! Ce punctual esti ! Imi place ! Asa sa fii mereu !
- Sarut mainile Lia !
Ma aplec si ii sarut mana dreapta. Ea o intinde si pe stanga :
- Ai zis sarut mainile ! Asa ca vreau si pe stanga.
Avea dreptate. Ma fac comod. In apartamentul ei era foarte cald, desi afara cred ca erau temperaturi negative. Microcentrala termica de apartament isi facea din plin datoria.
Lia era incaltata cu niste papuci de casa moi si pufosi, cum am vazut ca-i placeau, iar in sus avea un halat de casa rosu, la fel de moale si pufos.
- Poftim in living, ma invita ea ! Ia loc. Azi o sa vedem cat de mult spui ca iubesti pizda ! Am avut iar o zi grea la serviciu si am transpirat foarte mult. Nu am facut dus special pentru tine. Daca ti-au placut ciorapii mei transpirati, cred ca iti va placea si pizda mea cea navalnica !
Isi desfacu cordonul halatului si se aseza comod in fotoliu. Privelistea oferita era extrem de imbietoare. Desi bine facuta, avea un trup perfect, se vedea ca face exercitii de intretinere. Sanii ei mari, de femeie matura, aproape ca pocneau sub cupele negre ale sutienului negru cu dantela. Chiloteii, le fel de negri si de dantelati, erau foarte fini si extrem de seducatori. Ma apropii de fotoliu si ingenunchez la picioarele ei. Ii sarut pe rand talpile, apoi urc cu sarutarile pe glezne, pe gambe, pe genunchi, pe coapse. Lia isi ridica picioarele si le pune de-o parte si de alta pe bratele plusate ale fotoliului, ajungand in pozitia ginecologica. Ii mangai usor exteriorul coapselor, iar gura mi-o apropii de superbii ei chilotei negri. Mirosul de pasarica incinsa devenise acum extrem de puternic. Stiam ca Lia avusese dreptate cand mi-a zis ca avusese o zi agitata astazi. Sarut chilotii ei nadusiti, jur imprejurul pasaricii, pe marginea dantelata, pe marginile pelvisului, apoi direct pe labiile ei. Lia scoate un oftat usor. Incep sa ling bucatica de bumbac care-i acopera feminitatea. Ii simt gustul dulceag-amarui. Ma excita teribil. Lia isi desface sutienul si incepe sa-si maseze sanii.
- Suge-mi chilotii, imi ordona ea !
Ma supun orbeste dorintelor ei si-i iau in gura partea de chiloti din dreptul pasaricii, sugandu-i pasional. Lia zambeste cu superioritate si ma priveste drept in ochi.
- Asa foarte bine ! Acum scoate-mi-i !
Ma ajuta sa-i duc la indeplinire dorinta apropiindu-si superbele picioruse.
- Very nice. Acum o sa-mi dai limbi asa cum imi place mie si o sa-mi provoci un orgasm devastator, iar gura ta insetata il va bea pe tot, pana la ultima picatura. Ai grija sa nu scape nici una, n-am chef sa-mi patez fotoliul ! Ai vreo obiectiune ?
- Nu Lia, spusei eu stupefiat ! Sunt doar extrem de uluit cum de ai atata precizie ? La aceleasi lucruri m-am gandit si eu. Ai puteri telepatice ?
- Ha, ha, ha, rase Lia ! Simt mereu ceea ce va doriti voi barbatii. Intamplarea face ca acest mod de cunnilingus imi place si mie. Si acum la treaba !
Sarut patimas pelvisul Liei, buricul, interiorul coapselor, zona pubisului. Apoi jur imprejurul sexului ei foarte proeminent. O simt cum devine din ce in ce mai excitata. Labiile ei foarte carnoase sunt rasfirate de-o parte si de alta la poarta intimitatii. Le sarut pe rand, centimetru cu centimetru. Lia geme usor. O simt tot mai fierbinte. Imi urc putin buzele si sarut jur imprejur mica ei bucatica de carne, numita clitoris. Ling usor imprejurul sau. Incepe sa se intareasca. Vascularizatia in zona e tot mai evidenta. Ii ating usor, in joaca, capul clitorisului, cu limba. Lia scoate un geamat ascutit. Mainile ei framanta sanii tot mai intens. O intrezaresc cum si-i mangaie si ii salta ca pe niste mingi. Amatorii de big tits ar fi fost in extaz acum daca ar fi vazut-o ! Apuc cu buzele clitorisul si incep sa-l sug usor. Este tare acum in gura mea. Il mozolesc cu limba. Lia imi prinde capul intre maini si mi-l ghideaza putin mai jos :
- Nu inca ! Ma faci sa-mi dau drumul si nu vreau acum ! Imi plac orgasmele vaginale mai mult decat cele clitoridiene. Linge-mi pizda ! Iti poruncesc !
Fac precum doreste frumoasa mea cunostinta. Ii ling labiile enorme de sus in jos si de jos in sus. Gustul lor sarat ma excita la nebunie. Simt transpiratia pizdei cum patrunde in mine. Mirosul ei dulceag de iasomie amestecat cu hormoni feminini imi atata toate simturile, ma scoate din minti. Il simt adanc in plamani.
- Ahhh Lia ce pasarica apetisanta ai, exclam ridicandu-ma cateva secunde din deschizatura ei !
- Taci si linge ! Nu te opri decat daca spun eu !
Continui supus desfatarea sexului ei. Cuprind una dintre labii cu buzele si incerc s-o o iau toata in gura. E foarte mare. Abia reusesc ! Imi umple toata cavitatea bucala. O sug si o ling cu pasiune in vreme ce Lia ma priveste de sus lingandu-si sanii. Procedez la fel si cu cealalta labie, spre deliciul tipei. Limba imi aluneca usor printre labii si-si face loc spre adancul fiintei ei. O misc usor unduitor intre peretii umezi ai vaginului. Mangai fesele Liei in vreme ce limba mea ii serpuieste in pizda! O rotesc acum sfredelitor in ea. Incerc sa-i ating fundul vaginului cu varful, dar nu reusesc. Lia se zbate si se zvarcoleste, iar gemetele devin acum tipete de placere, dar temporizate ca intensitate. Ma prinde cu mana dreapta de par si ma tine strans lipit cu gura de sexul ei. Imi simt limba captiva in pizda ei, muschii vaginului se contracta puternic, mai mai sa mi-o sugrume. Lia e foarte puternica. Limba mea se zbate acum in sexul ei provocandu-i spasme de placere.
- Ahhh ce bine e ... ahhh... linge... asa... nu te opri ... ahhh ... imi vine !
Suvoiul de lichid vaginal vine mult si fierbinte. Incerc din rasputeri sa-l inghit pe tot, asa cum mi-a poruncit Lia, si reusesc. Abia apuc sa inghit, ca al doilea val imi invadeaza din nou gura, de data asta mult mai putin decat prima data. Il simt cum mi se scurge pe esofag, fierbinte si delicios. Il simt pana in stomac. Lia e fericita, ma priveste satisfacuta, dar autoritara.
- Esti expert in limbi in pizda, zice ea destinzandu-si trupul, electrizat in urma orgasmului.
- Ma straduiesc din rasputeri Lia sa dau mereu tot ce e mai bun din mine. Pentru mine placerea unei femei e primordiala !
- Ai putea castiga bani frumosi in Germania, din limbi ! Multe nemtoaice singure sau maritate adora limbistii. Nu multi ling cu pasiunea ta.
- Poate ca da Lia ! Numai ca eu fac totul doar din placere, niciodata n-as putea primi bani pentru asa ceva !
- Ce muist prost esti ! Totul e pe bani in ziua de azi. Daca tot iti place sa iei muie de la femei, scoate si tu un ban din asta !
- Nu pot pentru bani Lia ! Eu fac totul gratis suta la suta si cu foarte mare pasiune !
Lia isi baga degetul mijlociu de la mana dreapta in anus, pana la capat. Mi-l baga apoi in gura spunandu-mi :
- Daca tot faci totul gratis, i-a suge-mi degetul !
Il cuprind pe tot si-l sug cu pofta. Lia si-l misca in gura mea avand grija sa-mi atinga cu el cat mai mult din interiorul cavitatii. Simteam gustul anusului ei amarui.
- Im ? Cum e ? Iti place limbistule ?
- E delicios Lia !
- Hmm, i-auzi ! Atunci treci si da-mi limbi in cur, spala-mi curul ca tot n-am apucat s-o fac !
Lia isi baga o perna sub fund, apoi isi pune talpile picioarelor pe bratele fotoliului, astfel incat sa ma poata privi in voie.
Imi apropii fata de fesele ei mari si puternice. Le sarut peste tot, atat cat sunt expuse de aceasta pozitie dorita de Lia. Apoi imi apropii gura de gaurica ei maronie. Ling jur imprejurul nervurilor ce-i inconjoara anusul. Apoi ii ling terminatiunile nervoase. Ii umezesc anusul cu limba. Adun broboanele de sudoare din jurul lui si le inghit. Ah ce gust superb are curul ei.
- Uita-te in ochii mei. Vreau sa-ti vad privirea in timp ce-mi dai limbi in cur.
Lia ma sfredeleste cu privirea ei in vreme ce-si freaca pizda cu mana dreapta. Ma simt ca un sclav care-si satisface stapana. Dar e atat de bine. Lia imi baga din cand in cand degetele din pizda in gura, obligandu-ma sa i le sug. Ii ling sfincterele cu mare pofta.
- Spala-mi bine curul ca a muncit mult azi si a transpirat. Spala-l si inauntru !
Introduc usor varful limbii in anusul ei. Gustul din sarat-amarui, devine acum doar amarui. Dar e atat de bun. Ador anusul unei femei. Ling constiincios anusul Liei, in vreme ce ea rade si se masturbeaza frenetic. Ii curat cu mare placere anusul, de toata transpiratia acumulata in cursul zilei. Lia se zvarcoleste tot mai puternic in vreme ce-si freaca pizda extrem de excitata.
- Lipeste-ti gura de pizda, ca-mi vine, zise ea luandu-mi capul cu mainile si potrivindu-mi gura la pasarica ei !
Abia apuc sa-mi etansez buzele de marginile ei, ca un nou val de lichid feminin tasneste in gura mea ! Este al doilea orgasm pe ziua de azi. Inghit cu nesat pana la ultima picatura, apoi ii toaletez pizda cu buzele si limba. Imi simt papilele gustative si simtul olfactiv cotropite de aromele pizdei si curului Liei. Ah cat de bine e !
- Ti-a placut muia primita astazi ?
- Super Lia ! Esti extraordinara. Foarte deschisa si directa.
- Doua zile o sa fiu plecata din oras, am niste treburi de rezolvat in tara, dar sambata pe la 21.00 te astept la mine. Vii ?
- Abia astept Lia ! Mi-ar fi placut sa merg si eu cu tine !
- Nu pot ! N-am timp de limbi acolo, din pacate, ca te luam ! In schimb pentru sambata ti-am pregatit o surpriza ! O sa-ti placa cu siguranta.
- Surprizele tale mi-au placut la nebunie Lia !
- Stiu. O sa-ti placa si asta ai sa vezi !
- Sunt convins frumoasa Lia !
Mi-am luat la revedere de la ea si am pornit catre casa cu simturile imbatate de aromele ei sexuale.

3 comentarii:

  1. bai fratica asta-i jalnica,Am venit din cursa si cumlmea m-am intalnit cu sefa la poatra,eu intram si ea iesea ,s-a iontors inapoi si a verificat toate CMR si toate foile de TR si.....................rea frate ca i-mi venea s-o fut in gura
    .A last masina la poarta si s-a intors la birou.Eu eram plecat de 12 saptamani de acasa deram rupt. VAMPA a blocat masina mea pe motiv ca nu corespunde incarcatura am marrs la birau si a avut grija maimuta de mine

    RăspundețiȘtergere