Reclama Ta

>RECLAMA TA AICI< CONTACT:totalinspiresrl@yahoo.com

duminică, 20 martie 2011

Pissing cu Rodi

Fantezie trimisa de:mcalezgaby

_____________________

Buna, ma numesc Alex , am 19 ani si sunt foarte pasionat de femeile in varsta. Nu demult vecina mea Rodica si-a cumparat un calculator si ma cheama foarte des pe la ea sa o ajut sa invete
sa-l foloseasca. Ea are 65 de ani si arata destul de bine.
Era o zi de vara , ai mei nu erau acasa si eu cum stateam intins pe canapea numai aud odata ca suna soneria. Cine era?...
Era vecinuta mea Rodica. Toata plina de transpiratie intra la mine in camera se pune pe pat si ma intreaba daca nu cumva pot sa ii explic ceva la calculator. Eu...cum eram innebunit dupa ea, am urmat-o pana la ea acasa.
I-am deschis calculatorul si am inceput sa ii explic mai multe lucruri despre internet. I-am dat cateva site-uri porno si a ramas uimita de ceea ce vedea pentru ca numai vazuse asa ceva de foarte mult timp.
M-a intrebat daca nu vreau ceva de baut, sau ceva cu alcool. I-am spus ca nu beau alcool, dar daca vrea poate sa imi aduca un pahar de apa cu gheata. S-a ridicat de pe scaun si a mers sa imi aduca paharul cu apa. Eram destul de excitat cand ma gandeam ca eram numai eu cu ea, la ea acasa.
Dupa 10 minute ajunge si ea cu apa, am baut tot paharul ca eram mort de sete, afara erau vreo 35 de grade.
Dupa cateva minute simt ca ma scapa pisu si ii spun ca vreau sa merg la toaleta. Imi zice ca nici o problema. Merg eu la toaleta, imi desfac pantalonii si dedata o vad ca intra peste mine si ma intreaba daca poate sa se uite cum fac pipi.
Am picurat doar cativa stropi pentru ca imi era putin rusine de ea. Penisul era erect si ea se uita neincetat la mine.
Numai puteam....eram foarte excitat....s-a apropiat de mine
...eu de ea si am inceput sa ii dau limbi, imi impingeam limba adanc in gura ei, simteam ca imi explodeaza penisul. Deodata se opreste , se pune in genunchi in fata mea si incepe sa imi linga penisul, imi spunea ca are gust foarte bun, si ca o excita mirosul lui. Eu i-am spus sa se opreasca ca trebuie sa imi golesc vezica , ca deja numai puteam sa tin.
Ea, cu un calm inimaginabil mi-a spus ca imi dau drumul in gura ei ca ii place foarte mult urina. Urina mea a inceput cu presiune sa ii umple gura in jeturi calde si din gura ii curgea pe sani un siroi de pipi cald, excitand-o la maxim.
Cand am terminat cu pipi, am dezbracat-o si i-am lins corpul
plin de pisat, pana ca aproape am curatat-o.
Era intinsa pe spate intr-o balta plina de pisat, eu i-am dat chiloteii jos si am inceput sa ii ling usor pasarica. I-am luat lindicul in gura si am inceput sa ma joc cu el, dupa care am coborat usor si ii bagam limba cat puteam eu de mult in vagin, pana deodata simt un jet cald pe fata. Tocmai si-a dat drumul la pipi la mine pe fata. Era o senzatie frumoasa, excitanta.
M-am pus pe spate si a zis ca vrea sa facem odata sex.
Stateam intins pe spate, ea se aseaza deasupra mea, si simteam cu varful pulii pasarica ei cea umeda. A spus ca poate ma va ustura putin. Deodata simt ca se lasa pana cand vaginul ei imi inghitise toata pula, era o senzatie de nedescris, simteam ca plutesc, eram in extaz. Dupa 7 minute jum de sus si jos simt ca imi vine sa ejaculez. S-a ridicat de pe mine si a inceput sa imi inghita penisul de-a binelea, cu alte cuvinte imi facea un deepthroat la penisul meu erect. Deodata simt ca vine momentul, o prind de ceafa, si ii trag capul spre mine pana cand simt ca penisul meu a intrat cu totul in gatul ei, si ii umplu gura si gatul si nasul de sperma fierbinte, simteam ca nu ma mai pot opri din ejaculat, eram inclestat cu penisul in gatul ei.
Dupa ce mi s-au terminat jeturile o sarut pasional in ii frec pizda, dar ea fiind foarte excitata m-a lovit cu palma, eu am cazut si a inceput sa imi suga penisul , eu simteam o durere ca deabea rezistam, dar ea nu s-a oprit pana cand s-a pus iarasi peste mine si si-a introdus penisul meu in vaginul ei. A continuat cateva secunde ca nu am mai rezistat, si am luat-o de pe mine si am inceput sa ii dau limbi sa o satisfac pana la capat. Deodata simt un lichid alb ca ii curge din pizda si i-l ling, si i-l inghit cu mare placere.
In sfarsit are si ea orgasm!
Acum dupa ce am fost amandoi satisfacuti, ne-am facut un dus impreuna si am plecat acasa linistit.
De-atunci , oricand se iveste cate o ocazie, eu cu tanti Rodica ne satisfacem in moduri cat mai bizare placerile nebune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu